My hero - gaya anak orang kaya?

My hero - gaya anak orang kaya?

Macam pelik je tajuk my post kali nie... Sebenarnya, my hero Ian nie..Stail dia tido, macam orang kaya.. bersilah panggung... setiap kali ti...

Read more
Priceless give from YOU

Priceless give from YOU

Bila baca blog catlina, rasa terkenang & teringat balik masa melahirkan kedua-dua my beloved hero Ian & prinncess Iris. Rasa masih...

Read more
Muka empat segi...

Muka empat segi...

Lately nie, my princess suka buat muka macam yang di atas nie... Mummy panggil 'muka empat segi' coz bila Iris buat muka macam ni.. ...

Read more
Pegi & balik every day...

Pegi & balik every day...

Ni la rupanye, my beloved hero & princess every morning & every evening.. travel dari rumah every morning, than balik dari opis ever...

Read more
Mahluk Tuhan juge...

Mahluk Tuhan juge...

Nie gambar binatang yang dijumpai sewaktu ber'picnic' kat Sg. Gabai hari nie.actually dapat gambar butterfly, tapi ter'd...

Read more
PICNIC at SG GABAI

PICNIC at SG GABAI

Nie air terjun Sg. Gabai..indahnya ciptaaan Tuhan...SUBHANALLAH!! Kitaorang pegi on Saturday, dua keta...ramai tapi bila sampai sana jadi la...

Read more
Weekend with Ian & Iris

Weekend with Ian & Iris

Nie Abang Ian punya la happy dapat baju thomas dia, baru sampai. sampai ke petang, tu pun tak nak tukar..puas gak pujuk. Yang sebelah nie...

Read more
My beloved hero...IAN

My beloved hero...IAN

Emmm..ashik cita pasal Iris je...sian cik abang Ian nie. actually he is very helpful this lately sejak jadi abang nie. * tolong 'am...

Read more
TQ untie nottinetty...

TQ untie nottinetty...

hari nie Iris dapat hadiah dari untie nottinetty, tapi bukan cupcake...but ini dia...tq...comel sangat! iris tak tau apa, tapi mummy dia ya...

Read more
SMILE....Princess!!!

SMILE....Princess!!!

This picture taken semalam sampai je rumah, baru balik keja... Iris dah bule pakai skirt tu yang senyum lebar + dia memang suka posing... ...

Read more
A & W

A & W

Nie gambar BABAM IRIS ngan Daddy kat A & W tengah tapau mamam coz' Mummy penin, tak larat nak cooking...sian mummy kan...

Read more
MAMAM time!

MAMAM time!

Last saturday, mummy bagi Iris mamam for the first time...mula-mula tu macam pelik gak, tapi dia telan jer...so, bermula la episod Iris ma...

Read more
THOMAS

THOMAS

nie t-shirt thomas yang i order from hanilittlegirl.blogs for Ian & Imran..maybe next week dapat kot...comel tak?

Read more

nie cuppies yang I buat last week kat rumah Ibu. Choc Chip cup cake...sedap gak.dalam resepi kata topping ngan choc ganache, tapi I toppin...

Read more

allooo! lama tak update blog kiter...busy cikit!!! nie gambar anak anak I yang sedang kusyuk tengok tv. baru beli cd Alvin n chipmunks, tu ...

Read more