Selamat Hari Ibu

Selamat Hari Ibu

Entry kali ini ditujukan kepada semua kengkawan blog ... special for... my bestfriend..NETTY... and for all yang di my kengkawan blog list.....

Read more
Spongebob

Spongebob

Nie gambar Ian ngan baju Bob Bob(cara dia panggil spongebob) yang diorder dari http://cutebabywear.blogspot.com/ TQ! Yang nie dia try waktu ...

Read more
Wedding at Melaka

Wedding at Melaka

Macam yang dijanjikan... nie gambar gambar sewaktu pegi wedding kat Melaka last Saturday.. Gambar yang nie taken kat area kubur ...

Read more
My boyfriend...?

My boyfriend...?

Hensem tak? Ala hai..cair rasanye tengok gambar mamat nie Bae Yong Jun... tadi tgk tgk facebook, terjumpa la plak gambar mamat nie.. hencem...

Read more
Eira

Eira

Macam hari tu gak entry nie abaikan.. for my sis.. dia nak copy gambar dia ke dia punye myspace..

Read more
RIFQI

RIFQI

Ini gambar terbaru my anak buah..RIFQI ZUHAILI sekarang dah 3 minggu lebih kot.. dah macam muka Ian n Iris waktu kecik dulu... rasanye la.. ...

Read more
My weekend

My weekend

Nie la keja kami tiga beranak kat umah last weekend... posing..makan..tido..layan cartoon..memain.. Gambar kat atas, taken on Labor Day.. Yg...

Read more