Weekendssss..part 3@ Ampang Puteri

Weekendssss..part 3@ Ampang Puteri

Balik dari Jakel kami semu pegi pulak Ampang Puteri tengok Qays (my anak buah - anak Mama Liza) kena tahan wad lagi tapi time kami sampai tu...

Read more
PTK

PTK

iklan jab ek dari cita weekends mummy sat (gambar pun lum abis edit) hari nie 7.7.09 kita ada exam PTK (satu paper je lagi UMUM) selalu nya...

Read more
Weekendssss..part 2@Jakel.

Weekendssss..part 2@Jakel.

Part 2 Lepas balik dari Titwangsa Ian & Iris ikut Mummy & Daddy shopping kat.. Jakel pukul 10.30 pagi dah penuh dah jakel alahai.. ...

Read more
Weekendssss..part 1@picnic

Weekendssss..part 1@picnic

Happy monday day kenkawan! last weekend was a busy weekend for me & family but best sangat coz' jenjalan banyak tempat meh nak share...

Read more
Happy birthday from us to...?

Happy birthday from us to...?

Entry pasal birthday lagie tapi kali nie bukan sebarangan punya birthday but... it's my hubby aka Daddy punya birthday.. esok 4 Jul (sa...

Read more
Mia's birthday party -part 2!

Mia's birthday party -part 2!

sambungan dari cita buzz day party semalam actually ada lagi gambar dalam hp tapi malas sesangat nak transferkan so ...cukuplah nie kot.. ...

Read more
Birthday party!

Birthday party!

Bukan nye birthday my kids.. jangan salah sangka last sunday pegi birthday party my anak buah Mama Liza punya princess...MIA birthday 2 tahu...

Read more
My hero...

My hero...

saja je nak cita pasal my beloved hero yang sungguh caring love u so much dear... malam tadi lepas mandi kan dia as usual letak krim kat lu...

Read more