Nak pindah?

Nak pindah?

as u all know mummy ayu sekarang jadi PA kepada Dato' walaupun sebenarnya mummy nie cuma kerani je sebab PA sebenar belum dapat.. so, m...

Read more
P/S I LOVE YOU

P/S I LOVE YOU

Malam tadi layan movie sampai dekat pukul 2 pagi sanggup tu..bukan apa cita best astro chanel 413, movie.. tengok dalam guidebook, nextmonth...

Read more
Princess Iris

Princess Iris

Ini dia terlatest... semalam petang balik dari keja... princess mood baik, so mummy layankan aje.. senyum...Iris... aik..mummy nak gie man...

Read more
My hero & My princess..

My hero & My princess..

Entry di awal pagi... tapi gambar last friday kat umah baby sitter before nak balik tu sempat mummy snap gambar hero ngan princess mummy nie...

Read more
Birthday party lagi...!!!

Birthday party lagi...!!!

Cerita pasal birthday lagi bulan july nie, ramai yang celebrate birthday kan? nie waktu baru sampai sempat lagi posing kat tepi pool ian..p...

Read more
Hari Peladang & Penternak Peringkat NS

Hari Peladang & Penternak Peringkat NS

Last week kami semua balik seremban ada hari peladang dan penternak peringkat ns so, pegi la jenjalan sabtu after siap masak ini la hasinya....

Read more
Terbaru...

Terbaru...

Minggu nie asyik cita pasal chef mummy je so...ni ada la sikit gambar terbaru my hero ngan my princess plus mummy.... he he he Yang nie sema...

Read more
Chef World  @ part 3.

Chef World @ part 3.

ok sambung.. last punya! kat cascade nie ayu kena buat order dari guest...contohnya mak saleh yang tengah tengok kita orang posing tu.. he h...

Read more