Live dari Seremban...

Live dari Seremban...

Entry live dari negeri sembilan he he he kat cc nie dah lama tak jejak kaki ke cc since kat uitm nie actuall nak check mail dari one blog t...

Read more
Happy Merdeka Day!

Happy Merdeka Day!

Dah 52 tahun negara kita merdeka alhamdulillah!!! so..selamat menyambut hari merdeka kepada semua warga Malaysia...!!! every year jarang m...

Read more
Buka puasa semalam

Buka puasa semalam

Semalam petang ujan lebat kan..? semalan buka puasa ramai ramai kat rumah Angah plak Daddy as usual buka puasa kat hotel so kami pi la umah ...

Read more
CuTeMiUt78.Blogspot

CuTeMiUt78.Blogspot

Birthday wish entry... kali ini HAPPY BIRTHDAY to... RINA aka CuTeMiUt78 semoga panjang umur murah rezeki sihat dan gembira selalu disampi...

Read more
"BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST"Looking for Beautiful Prince & Princess"

"BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST"Looking for Beautiful Prince & Princess"

Nak join contest lagi tadi blog walking jengah blog Catlina nampak E-ein join contest ni Mummy pun nak joinkan jugak Iris so..inilah dia con...

Read more
Geng baru?

Geng baru?

Ini dia geng baru actually bukan baru tapi dulu dia baby lagi so tak banyak boleh kacau sangat sekarang sudah besar so boleh main main selal...

Read more
Shopping untuk berbuka...

Shopping untuk berbuka...

Sedar tak sedar dah 3 hari kita berpuasa nanti kejab aje 30 hari kan... this pic taken yesterday waktu kuar kat bazar ramadhan di pandan ind...

Read more
Perubahan sempena ramadhan...

Perubahan sempena ramadhan...

jeng jeng jeng... inila dia perubahan yang Mummy ayu maksudkan my new face of Mummy_Ayu blogspot. cantik tak... A very very thank you to my...

Read more
Selamat Berpuasa....

Selamat Berpuasa....

Esok kita semua umat Islam akan memulakan ibadah puasa... so di sini Mummy Ayu nak wish kat semua SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN! SELAMAT ...

Read more
New Opis....

New Opis....

presenting my new opis as i promise... ops silap nie my boss office view from my office... bestkan.. boleh cuci mata hari hari dataran pu...

Read more
Contest Baju Raya Sedondon

Contest Baju Raya Sedondon

Kali nie nak join contest plak Contest Baju Raya Sedondon yang dianjurkan oleh blog Tentang Dia (Naz) ibu kepada Rikazz yang comel so inilah...

Read more
Princess Iris

Princess Iris

Nie semua gambar dah belated nie last last week punya cita tapi nak gak tunjuk kan... so layan je la... kena kurung ngan Mummy.. tolong!!!!...

Read more