Raya pertama lagie..

Raya pertama lagie..

Cerita raya pertama lagi nie pic Ian bersalam salaman ngan Tok Wan ngan Mak Tok ngan Mummy ngan Daddy dalam camera Acu next time la ye.. pa...

Read more
Hari Raya Pertama...

Hari Raya Pertama...

Selamat Hari Raya....!!! hari pertama start keja setelah seminggu bercuti so..mood masih mood raya my hero pun pagi tadi menangis kena tingg...

Read more
Greetings card from Mummy_Ayu & Family

Greetings card from Mummy_Ayu & Family

Sticky mode entry (new entry scroll down please..TQ!) Sempena nak sambut hari raya yang tak berapa lama lagi nie Mummy Ayu nak amik kesempa...

Read more
Selamat hari raya & Happy Buzz Day!!

Selamat hari raya & Happy Buzz Day!!

Bersiaran langsung dari Nilai umah my MIL mula mula nak buat ucapan khas untuk Mama Aqish Happy Birthday to you semogapanjang umur murah rez...

Read more
Nak cuti dah..selamat hari raya!!!!

Nak cuti dah..selamat hari raya!!!!

nak balik dah raya raya ye ye... nak tayang dulu nie duit raya boss ayu kasi thank u ye dato' nanti kasi lagi hari nie half day so lepa...

Read more
Kad raya lagi..!

Kad raya lagi..!

tulunnnn tak de mood nak buat kerja nak transfer gambar dari camera pun malas nak cuti.. nak raya... gantung kad raya nak'coz rasa macam...

Read more
Kad Raya!

Kad Raya!

Mood nak raya... mood nak kerja dah zero nak cuti... tapi kena kerja gak macam nak half day je esok emmm..thinking? ok la kenkawan semua gan...

Read more
Nak Raya!!!

Nak Raya!!!

nak tayang hamper nie yang ni paling Mummy Ayu suka yang nie pun suka gak besar ada coklat best lagi yang nie ok la suka juga suka punya ...

Read more
Cerita kat Nilai last last week...

Cerita kat Nilai last last week...

seperti yang diwar warkan cerita lama waktu balik nilai last last week nak gak share nie kat umah tok wan waktu baru sampai dari kl nak tau...

Read more