Baju Melayu & Baju Kurung

Baju Melayu & Baju Kurung

Salam ramadhan di pagi Isnin nie ada negeri yang cuti but kita kat kl nie kena kerja so kerja la kita kan.. malam tadi sampai kl dari nilai ...

Read more
Live dari Nilai plak..

Live dari Nilai plak..

Hari nie live dari Nilai plak macam yang dikata minggu ni we all balik Nilai umah my MIL & FIL gambar tak de lagi tak up load so kena tu...

Read more
Seremban last week...

Seremban last week...

emmm.. ada lagi pic kat seremban last week layankan la... yang ni pic Ian with Acu pakai baju sama tengok Mummy nak amik gambar Ian buat b...

Read more
Shopping raya di blog?

Shopping raya di blog?

sedar tak sedar dah hampir 2 minggu kita puasa so...kena la mula siap kan baju raya tambah tambah untuk anak anak yela, raya ni budak budak ...

Read more
MERDEKA DAY!

MERDEKA DAY!

Nie cita pasal merdeka celebration this year almaklum la bulan puasa so..takde la perarakan no bunga api, no concert bagus la men...

Read more
"Anakku Merdeka" Contest

"Anakku Merdeka" Contest

Tak nak lambat lambat lagi... nak buat entry for contest kali nie anjuran Catlina from blog kedaigambarkami sempena dengan merdeka as usua...

Read more
Seremban part 2

Seremban part 2

Jangan tergezut ek tengok gambar nie aksi ala ala ganas dari Ian punca pergaduhan nie tak dapat dikenal pasti tetiba aje my hero amik riben ...

Read more
Seremban part 1

Seremban part 1

Halooo untie untie semua apa khabar selepas bercuti 3 hari Iris, Ian ngan Mummy cuti 4 hari coz Jumaat lepas Mummy amik cuti kami semua bali...

Read more