SWEET moments contest by lensa.Mama

SWEET moments contest by lensa.Mama

contest terakhir Mummy Ayu nak join tahun nie SWEET moments contest anjura lensa.Mama lain lain syarat yang rasanya dah dipenuhi kat sini....

Read more
Cutest Baby 2009 Contest by Mama Aqish

Cutest Baby 2009 Contest by Mama Aqish

as usual...nak join contest kali nie contest "Cutest Baby 2009" anjuran Mama Aqish so..ini dia pic yang dipertaruhkan... Nama : IR...

Read more
Happy New Year!!!!

Happy New Year!!!!

wah...dah last day of the year.... esok dah tahun baru.... sekejab aje rasanya... macam berlaku tahun 2009 nie antara...tahun nie jugakla Mu...

Read more
Happy Birthday to.....

Happy Birthday to.....

entry happy birthday lagi... hari nie buzz day my sis.... so..happy birthday Angah semoga panjang umur murah rezeki sihat & happy selal...

Read more
Irfan..here we come!!!

Irfan..here we come!!!

semalam tengahari sempat la pegi menjengah my BFF tu kat sepital...so meh layankan pic kami... sila abaikan muka we all yang berminyak tu (...

Read more
CONRATULATIONS NET!!!!!

CONRATULATIONS NET!!!!!

selamat pagi semua... pagi pagi lagi Mummy Ayu dah terima ggod news dari sapa lagi kawan baik Mummy Ayu la... Cik Notti Netti kita.. dia te...

Read more
Brother & Sister

Brother & Sister

aksi nie dirakam oleh Mummy Ayu waktu wedding kat seremban baru baru nie suka sangat tengok gelagat diaorang berdua ada banyak lagi pic..tap...

Read more
Good Luck to my bestest friend...Netti!

Good Luck to my bestest friend...Netti!

he he he baru je dapat sembang ngan my bestest frind sapa lagi kalu bukan Cik Notti Netti dia baru je di induce so..maybe akan bersalin bil...

Read more
Happy Birthday to.....

Happy Birthday to.....

"Happy Birthday to my beloved IBU !!!!!" hari nie birthday Ibu Mummy Ayu yang terchinta... birthday yang ke.....biar la rahsia ap...

Read more
Last weekend punya cerita + pic

Last weekend punya cerita + pic

meh kita layan aje la pic pic nie ek... my little princes dah boleh jalan walaupun masih lesen 'L' so..dberjalan ke sana ke sini mem...

Read more

Boss ku sudah mula kerja...

hari nie boss Mummy Ayu dah mula kerja dari cuti hajinya... so...tak leh la rehat rehat cam selalu... banyak gambar weekends hari tu tapi ta...

Read more
Happy Birthday Anis Manis & Happy Holiday!!!

Happy Birthday Anis Manis & Happy Holiday!!!

macam dah lama je tak buat entry Happy Birthday so..kali nie nak wish Happy 1st Birthday to geng Iris ANIS..little princess to Jiji Happy 1...

Read more
Last weekend punya cerita...

Last weekend punya cerita...

salam rabu.. esok last day keja..lepas tu...merry cristmas!!! kita..cuti!!! ye ye! so..layan kan pic last weekends... Ian & Iris layanka...

Read more
Nangis Contest by Mummy Ariq

Nangis Contest by Mummy Ariq

lama jugak rasanya tak join contest so..meh kita join.. kali nie contest anjuran Mummy Ariq "NANGIS CONTEST" as usual...syarat-sya...

Read more
Dah besar dah....!

Dah besar dah....!

salam hari selasa...!!! sedar tak sedar tak lama lagi my hero nak sambut b'daynya yang ke 4 tahun macam tak caya ye.... so..planning ...

Read more

Monday morning...

salam isnin semua... Selamat Tahun Baru Islam....!!! malas je nak datang keja pas 3 hari cuti minggu nie pun 3 hari lagi cuti minggu depan p...

Read more
PC ku...

PC ku...

he he he ari nie tukar computer baru kat opis ini la rupa lebih kurang my new pc (kredit to mr google) actually memang dah lama ngidam nak ...

Read more
Birthday Party at A&W

Birthday Party at A&W

ha..hari nie cita pasal pegi birthday party plak petang sabtu tu dapat invitation b'day party anak kawan lama (my sis punya class mate ...

Read more