Rambut my hero

Rambut my hero

tiap kali nak potong rambut Ian mesti Mummy & Daddy bertegang leher jab yang Daddy sayang rambut Ian yang Mummy plak rimas kan rambut di...

Read more
Toilet buat ku hanginnnn!

Toilet buat ku hanginnnn!

Entry tengah hangat hati nie.... bukan nya apa... tadi lunch as usual ngan Netty we all gie mamam sambil posing posing kat Midvalley cantik...

Read more
Backdated entry....

Backdated entry....

sudah minggu baru... malas je rasa nak pi keja... pas tu minggu depan my boss balik dari haji but he will cuti until 24 dis but mana la tau ...

Read more
Ibu Hadif's GiveAway ~ Anugerah Terindah

Ibu Hadif's GiveAway ~ Anugerah Terindah

salam Jumaat... kat KL hujan pagi nie... kalau lah cuti..sedapnya...zzzzzz so..pagi pagi Jumaat nie nak join contest kali nie dianjurkan ole...

Read more
Baby With Transport Contest

Baby With Transport Contest

As usual, nak join contest blog Umminabilah kali nie siap minta tolong kenkawan blog pilihkan gambar lagi.. to all yang tolong tu...ma acih ...

Read more
Ian & Iris

Ian & Iris

kejab je dah hari Rabu kejab je dah bulan disember kejab je lagi...dah tahun 2010 sekejab je masa dah berlalu... tahun depan my hero dah 4 t...

Read more
Raya ke.......

Raya ke.......

hari sabtu yang lepas... lepas hari raya..we all pegi beraya ke.. WET WORLD PEDAS ok jugak la tempat dia... actually tak plan apa pun ngan ...

Read more
Nak minta tolong...!!!

Nak minta tolong...!!!

kali nie minta tolong kat kenkawan blog Mummy Ayu.. nak join contest nie "Baby with Transport Contest" but tengah konpius pic mana...

Read more
Jom join...

Jom join...

nie bukan entry nak join (sebab tak tau la, leh join ke tak..) nak buat iklan cikit kat kenkawan.. contest nie dianjurkan oleh my sis...ibu...

Read more
Vogue Pregnant Mummy Give Away @ Notti Netti Blogspot

Vogue Pregnant Mummy Give Away @ Notti Netti Blogspot

kali nie nak join contest my good friend (dia baru je msg, tanya tak join ke..) so..ini dia..sebagai tanda menyokong contest my bestest fri...

Read more
Sedih....

Sedih....

wah...cedih nie... gembira pun ada!! hari nie baru start keja suppose semalam but kureng cihat semalam so..cuti.. pagi pagi datang check in...

Read more