PC ku...

PC ku...

he he he ari nie tukar computer baru kat opis ini la rupa lebih kurang my new pc (kredit to mr google) actually memang dah lama ngidam nak ...

Read more
Birthday Party at A&W

Birthday Party at A&W

ha..hari nie cita pasal pegi birthday party plak petang sabtu tu dapat invitation b'day party anak kawan lama (my sis punya class mate ...

Read more
Port Dickson

Port Dickson

alloooo.. last saturday seperti yang diwar war kan Mummy Ayu ngan family pegi picnic di PD...!!! best sangat...Mummy Ayu pun terjun gak!! s...

Read more
Sedih sangat..

Sedih sangat..

myMetro berita baru baru nie yang masih terbayang bayang dalam kotak ingatan Mummy Ayu nak share ngan kenkawan walaupun semuanya baca but s...

Read more