1 tahun sudah!!!

1 tahun sudah!!!

hari nie...1 tahun sudah Mummy Ayu men'join'kan diri dalam dunia blog nie... best sangat!! dapat kenal ramai kawan suka la... so.....

Read more
1st celebration birthday Ian

1st celebration birthday Ian

cerita on birthday Ian hari rabu lepas so..macam dikatakan petang tu Mummy, Ian, Iris gie mamam kat Mc'd je coz kat situ ada playland so...

Read more
Invitation

Invitation

ok... here u are.. invitatition to Ian birthday bash... kat sini Mummy Ayu amik kesempatan nak invite semua kenkawan bloggers Mummy Ayu yang...

Read more
Today is the day!!!!

Today is the day!!!!

today is the day... 3 feb 2010 my beloved hero is 4 !!! Happy birthday son... hari nie 4 tahun yang lalu me...become a mummy tak terucap n...

Read more
Ian Buzzday

Ian Buzzday

esok birthday Ian yg ke 4 tak tau lagi nak celebrate kat mana celebrate ngan family ajer sabtu nanti baru reramai... so..meh tgk pic pic bda...

Read more
Cuti di hujung minggu

Cuti di hujung minggu

kerja...after 3 days holiday malas pun ada best pun ada bukan apa duduk umah je..boring nasib ada 2 budak bertuah tu he he he... layan diaor...

Read more
Ian...

Ian...

(autopublish) lagi beberapa ari Ian genap 4 tahun so..here is some ian old pic meh kita tgk wajah wajah Ian dr lahir... until sekarang banya...

Read more