Ready for Blogger's family Day...

Ready for Blogger's family Day...

finally hari yang ditunggu akan tiba so...tul gak kenkawan berdebar ga kan nak jumpa kenkawan sebab selama nie dok bersembang dalam PC nie 1...

Read more
Menu malam semalam...

Menu malam semalam...

he he he... 1st time rasanya masukkan entry pasal masak memasak nie selain dr cooking contest yg Mummy Ayu join dulu.. pas tu kalah.... nie...

Read more
Princess nak drive Mummy!!!

Princess nak drive Mummy!!!

Salam hari khamis... hari last day kerja pas tu cuti 3 hari yg paling best.. this Sunday..hari yg dinanti nantikan dah masuk my organizer si...

Read more

Shopping.....

he he he nak tau satu rahsia lunch tadi Mummy Ayu kuar gie jenjalan.. sorang sorang ajer (sian kan) beli baju biru for Ian & Iris untuk ...

Read more
Cerpen online best...

Cerpen online best...

salam hari rabu semua.... hai lega rasanya kerja yg banyaksss dah siap tinggal nak touch up sikit sikit jer lagi so...semalam petang layan l...

Read more
Aktiviti di hujung minggu...

Aktiviti di hujung minggu...

as usual, kalu tak de cerita ujung minggu we all tak best... so...meh la layaan.. minggu lepas tak gie mana mana pun lepak umah jer.. nie pi...

Read more
Tq Catlina!!!

Tq Catlina!!!

cantik tak???? my new blog logo.. design by Catlina... TQ Cat !!! suka sangat.. actually dah dapat lama dah but busiess....so tak sempat ma...

Read more
Al-Fatihah

Al-Fatihah

salam selasa semua... hari ni mummy Ayu nak minta kenkawan semua marilah kita ramai ramai sedekahkan Al-Fatihah kepada Allahyarhamah Ibu Mer...

Read more
The Honeybunch Giveaway ~ Best Birthday Ever!

The Honeybunch Giveaway ~ Best Birthday Ever!

nak join contest lagi.. (walupun busy kerja..) relax kan otak... so kali nie contest Best Birthday Ever!! anjuran... Hanz frm blog thehone...

Read more
"Cutest Baby With Cute Mom" by Mama_aqish

"Cutest Baby With Cute Mom" by Mama_aqish

nak join contest.... lama tak join contest banner dah lama tepek dateline dah main dekat so... here we go.. kali nie contest anjuran Mama_Aq...

Read more
salam senin....

salam senin....

selamat hari isnin semua...!!! as you all know my boss takde this 3 days (outstation) but..kerja still banyaks!!! nak susun semua masuk fail...

Read more
Karambunai

Karambunai

Karambunai...sabah bestnya kalu dapat gie sana bukan nya Mummy Ayu nak gie holiday ke sana boss Mummy Ayu yg pie sana plus my office mates a...

Read more
Confirmkan....

Confirmkan....

bloggers gathering is just around the corner.. next week..28 Feb 2010 can't wait!!! finally kita akan berjumpa... (ade ke yg excited ga...

Read more
Hero & Princess Mummy...

Hero & Princess Mummy...

salam jumaat.. esok dah cuti balik ye!!!! lagi sikit cita last week.... pas balik dr holiday we all duduk kat umah jer main mainan... sampa...

Read more
Holiday just one day...

Holiday just one day...

salam khamis semua.. wah esok last day kerja pas tu cuti lagie.. best la minggu nie...kan? so..meh layan pic yg banyaks nie jenuh mengupload...

Read more