Sambutan Maulidur Rasul

Sambutan Maulidur Rasul

(autopublish entry) pagi Jumaat lepas Mummy Ayu dengan jayanya telah menjoinkan diri untuk berarak sempena Sambutan Maulidur Rasul kat opis ...

Read more
Dapat hadiah!!!

Dapat hadiah!!!

salam jumaat!!! banyak sebenarnya nak cerita tapi sikit sikit la yer... busy je rasa semalam balik kerja 6.30 ptg kena stay type surat urgen...

Read more
No mood Day

No mood Day

salam khamis.. hari nie tak busy but tak tau tak de mood nak buat entry cerita ada.. pic pun ada... but mood yg tak der.. esok la ek..

Read more
Playground with Mummy

Playground with Mummy

salam rabu... kejab ajer dah rabu.. gelombang biru masih hangat lagie.. hari nie kuar paper Sinar Harian dah kirim kat adik.. harap harap da...

Read more
Busynye.....

Busynye.....

penatnya petang nie... pagi tadi macam tenang je.. my boss gie meeting so..Mummy Ayu pun cabut la kuar awal sikit lunch tadi (12.45 jer) na...

Read more
Lagi cerita family day...

Lagi cerita family day...

hari selasa sudah!!! masih lagi nak cerita pasal bloggers family day sikit lagi ek... nie pic kat sana time baru sampai.. kenal kenal ngan ...

Read more
Bloggers Family Day 2010...happening!!!

Bloggers Family Day 2010...happening!!!

salam isnin semua... wah rata rata blog pagi nie bewarna biru.... mentang mentang la we in blue semalam apa pun memang best giler .... happ...

Read more