I get my self Mother Day gift too!!

I get my self Mother Day gift too!!

seperti yg Mummy Ayu story on my Happy Mother's Day entry tu nak beli hadiah for diri sendiri pas tu suruh Ian yg kasi i did it!!! but t...

Read more
Happy Mothers Day to all of us!!!!

Happy Mothers Day to all of us!!!!

9 Mei 2010 adalah hari kiter para ibu, emak, mummy, mama, ummi walau apa pun gelarannya maksudnya tetap sama so.....dikesempatan ini Mummy A...

Read more
I like....

I like....

salam di pagi Jumaat yg indah (malam tadi ujan...sedap....tido) so...actually nie cita semalam but tak sempat nak cita so...strory pagi nie ...

Read more
Sedih cerita nie...

Sedih cerita nie...

malam semalam nengok cita nie beli DVD dah lama dah but tak tgk tgk but bila baca kat one of my bloggers friend cerita nie best so..excited ...

Read more
Cute Pink Babies Contest

Cute Pink Babies Contest

mcm lama je dah tak join contest plus lama lagi tak menang contest.. he he he tak dela... join saja suka suka kalu menang tu rezeki so..kal...

Read more
Buah hati Mummy

Buah hati Mummy

salam di pagi khamis... dah mamam b'fast lum? Mummy Ayu sampai jer opis terus bancuh air than bfast.... erk..alhamdulillah... semalam tg...

Read more
Iris kusyuk tgk apa tu?

Iris kusyuk tgk apa tu?

allooo... lambat plak buat 2nd entry ari nie tadi dok busy jengah peserta contest Mummy Ayu tinggal sikit lagi so..tunggu updatenye nanti ek...

Read more
Sijil Mummy dan...

Sijil Mummy dan...

okies as semua tau semalam Mummy Ayu dapat sijil from my big big boss so..tak leh nak bawak camera tapi nak gak posing cikit so..snap aje gu...

Read more
Happy Birthday to my boss!!!

Happy Birthday to my boss!!!

selamat pagi semua!!! entry nie buat semalam petang tapi tak siap & tak sempat nak publish so..publish la pagi nie emmm...semalam buzzd...

Read more
Sukanye Iris....

Sukanye Iris....

sukenye Iris... kenapa agaknya yer...? sebab...Abang Ian dia dok tiup belon tu yg dia suka hati sgt tu Ian plak bila tgk adik dia suka di...

Read more
Berkelah Sabtu lepas

Berkelah Sabtu lepas

salam selasa...uih..baru abis majlis penanugerahan sijil chewah..macam terima anugerah apa jer... apa pun..will story pasal tu later ek... p...

Read more
Secretary Dinner Part 2

Secretary Dinner Part 2

sambungan cerita dinner... okies nie gambar posing posing ngan kenkawan pic atas kiri tu ngan PA big boss.. yg tu betul betul Datin tau... p...

Read more