Esok?

Esok?

kecemasan kecemasan he he he tak de apa pun sebenarnya esok Mummy Ayu kena amik cuti kecemasan kenapa? mengapa? bagaimana? ke mana? apa? na...

Read more
Aktiviti weekend Mummy Ayu

Aktiviti weekend Mummy Ayu

mcm diceritakan before this weekend baru ni tak ke mana so...apa yg Mummy Ayu buat he he he... 1st .. layan CD ha..3 cerita dpt tgk... 1.....

Read more
Isnin sudah...

Isnin sudah...

hallluuuu...selemekom.... apa khabar??? pejam celik pejam celik dah hari Isnin.. cuti sekolah pun dah mula so..para mummy daddy yg ada anak...

Read more
I love you till the end!!!

I love you till the end!!!

esok wedding anivessary Mummy Ayu ngan cik Daddy yg ke enam tahun kejab je ye dah 6 tahun so....esok cik daddy busy kerja sampai malam sema...

Read more
Sakit perut sebab terlebih gelak...

Sakit perut sebab terlebih gelak...

allloooo semua... tadi gie mamam kat mana lunch? or shopping kat mana? ari nie Mummy Ayu tak dpat nak dating dating nagn Fida or member blog...

Read more
Kita dah nengok dah!!!!!

Kita dah nengok dah!!!!!

he he he... Mummy Ayu dah gie nengok dah cita nie... tapi sebelum nak nengok tu pun ada kisah gak ada adegan merajuk sikit ngan cik Daddy b...

Read more
pagi jumaat yang suram...

pagi jumaat yang suram...

assalamualaikum... and selamat pagi semua... pagi nie mula mula mendung pas tu ujan sikit...gerimis gitu same goes to me bukan apa... actu...

Read more
Semalam petang punya cerita

Semalam petang punya cerita

meh layan pic semalam petang balik keja lama dah tak snap snap pic time balik keja semalam balik awal..tapi nak kuar parking punya lah jam.....

Read more
Dah dapat dah...

Dah dapat dah...

morning kenkawan semua... dah mamam breakfast? Mummy Ayu tengah makan popia goreng sambil type entry nie semalam kat ada cakap pasal beli me...

Read more
Rumah No 2...

Rumah No 2...

ha..siap dah entry memakan kami he he he... hari nie boss kuar awal so..PA boss pun kuar awal gak (tapi kerja settle tau) so..as usual kami ...

Read more
Sleeping Beauty sebelum dinner

Sleeping Beauty sebelum dinner

allooo... makan apa lunch tadie? ha..entry luch on the way yer kalu tak petang nie..esok pagi apa pun meh layan pic little princess nie tido...

Read more
Nak tgk sgt!!!!

Nak tgk sgt!!!!

allloooo...selamat pagi & selamat hari Rabu pagi nie as usual dtg kerja 1st thing...check bilik boss pas tu....bukak blog he he he eithe...

Read more
Nak tak?

Nak tak?

still lum balik lagi tgh tunggu my boss balik dr meeting sbb nak brief dia pasal meeting esok (PA yg berdedikasi..ini la dia) adoi.... so..s...

Read more
FIVE = '5'

FIVE = '5'

okies... nak buat tag plak kali nie tag & award dr Kauthar jom..!! (a) Copy award nie.... dah copy dah... (b) Beritahu sapa & link...

Read more
Pagi ini...

Pagi ini...

pagi nie mood bagus parking pun dah 2 hari nie alhamdulillah senang jer... dekat dekat jer... so..happy... bawak keta pun..tenang je... Ian ...

Read more
Dapat hadiah!!!

Dapat hadiah!!!

salam di pagi selasa... hari nie mood ceria je pepagi sebabnya... dapat hadiah.... antar Ian & Iris pagi nie sekali tu my baby sitter pa...

Read more