Posing di mana mana....

Posing di mana mana....

alllooo...selamat pagi hari ini hari rabu sudah kejab ajer kan? pagi nie b'fast awal sbb kuar awal sbb my cik daddy kena masuk keja awal...

Read more
Dah kujangka....

Dah kujangka....

baru abis taklimat and seperti yang dah dijangka memang ngantuks.... dah la sejuk bilik tu pas tu lama plak sooooo..penat gak la nguap kat d...

Read more
Hadiah for Iris

Hadiah for Iris

(auto publish yer...sbb tengah taklimat mesti ngantuk taklimat) okies ....smabungan story ari sabtu lepas nie pic pagi tu kami gie ke satu t...

Read more
Rajinnye saya pagi ini....

Rajinnye saya pagi ini....

good morning!! mood ceria jes sepanjang 2 minggu ini kenapa? mengapa? he he he lupa nak story telling semalam my boss....gie outstation he h...

Read more
Upah kena tinggal...

Upah kena tinggal...

allloooo... ini dia budak yg kena tinggal Mummy, Daddy, Abang Ian gie tgk Toy Story tinggal Iris nagn Tok Umi ala sian.... so..petang tu Aba...

Read more
Dah tengok dah!!!

Dah tengok dah!!!

selamat pagi.... and happy monday!!! baru je lepas makan mee hoon goreng air lum minum lagi nak update cita best dulu.. he he he mcm mana we...

Read more
Kali ini kami gegarkan Pizza Hut pulak!!!

Kali ini kami gegarkan Pizza Hut pulak!!!

allooo.. busy.....tu yg lambat buat entry lunchdate nie so...ari nie as usual friday..is lunchdate time ari nie...kami Mummy Ayu & Fida ...

Read more
Jom la ramai ramai undi Iris.....ma acih!!

Jom la ramai ramai undi Iris.....ma acih!!

(sticy mode until 25 Jun 2010) he he he...baru free so...baru leh buat entry lagi so..entry panas.... Iris berjaya jadi top 6 untuk contest ...

Read more
Baru la semangat nak buat kerja....

Baru la semangat nak buat kerja....

okies..kali nie nak cita pasal opis plak as u all know Mummy Ayu nie keja as PA kepada Pengarah aka Dato' so..keja as usual rekod surat...

Read more
Tag 20 Perkara About Me

Tag 20 Perkara About Me

hallloooo!!! entry di pagi hari jumaat ini adalah TAG semalam kena TAG dr MommyYen mcm best gak so..meh kita layan so..here are 20 things ...

Read more
A Milionaire's First Love

A Milionaire's First Love

okies review movie lagi baru baru nie pinjam cita korea ni dr my sis dia pun kawan dia kasi pinjam my sis kata...sedih..mesti Along suka pun...

Read more
Sian Iris.....

Sian Iris.....

selamat pagi... dah mamam? Mummy Ayu sedang b'fast nie sambil buat entry blog semalam after lunch dalam kul 3 lebih dapat call dari my ...

Read more
Kenapa Iris???

Kenapa Iris???

pic semalam petang... time balik teja aik..Iris nangis ker? kenapa? ooooooo...main bucak... cak!!!! Daddy tgh drive...Mummy dok belakang I...

Read more