Ahli baru lunchdate kami

Ahli baru lunchdate kami

allooo.. makan apa ari nie kenkawan gi lunch kat mana? he he he... ari nie Mummy Ayu ngan Notti Netti gie Sunway Pyramid sambil sambil antar...

Read more
It's FRIDAY!!!!

It's FRIDAY!!!!

selamat pagi & good morning....!!! ari nie Jumaat...ari untuk ngedate di waktu lunch!!! yg buat lagi best ari nie boss ku cuti he he he...

Read more
Lama tak jumpa...

Lama tak jumpa...

lama tak jumpa.. sapa dengan sapa? he he he tak dela.. lama rasanya Mummy Ayu tak story pasal Ian & Iris alhamdulillah..dua dua anak Mum...

Read more
Good Morning!!!!

Good Morning!!!!

selamat pagi... ari nie mood ceria kenapa? sbb perut dah tenyang...dah makan bfast..on time gitu pas tu...emmm...Ian & Iris pun good moo...

Read more
Makan lunch time hi-tea

Makan lunch time hi-tea

di kala buat entry nie Mummy Ayu dengan lahapnya sbb lapar eh..takde la dengan sopan santun nye sedang mamam subway yelah..tgk time....deka...

Read more
Ayu dapat nie....

Ayu dapat nie....

he he he... hari ni Mummy Ayu dapat chocolate datang dari seberang laut gitu my boss jumpa kawan dr Singapura so..diaorang bawak buah tangan...

Read more
he he he..!!!

he he he..!!!

salam di pagi rabu and.... semalam cuti... tapi ke sana & ke sini so..penat gak la but kena keja gak ari ni... hal yg Mummy Ayu kata n...

Read more
Esok?

Esok?

kecemasan kecemasan he he he tak de apa pun sebenarnya esok Mummy Ayu kena amik cuti kecemasan kenapa? mengapa? bagaimana? ke mana? apa? na...

Read more
Aktiviti weekend Mummy Ayu

Aktiviti weekend Mummy Ayu

mcm diceritakan before this weekend baru ni tak ke mana so...apa yg Mummy Ayu buat he he he... 1st .. layan CD ha..3 cerita dpt tgk... 1.....

Read more
Isnin sudah...

Isnin sudah...

hallluuuu...selemekom.... apa khabar??? pejam celik pejam celik dah hari Isnin.. cuti sekolah pun dah mula so..para mummy daddy yg ada anak...

Read more