Kembang dah...

Kembang dah...

okies.. tadi lunch duduk kat opis jenjalan umah kengkawan ada yg tinggal jejak... pas tu mamam KFC jer hari ni suppose balik awal sbb baby s...

Read more
kalu la .....

kalu la .....

kalau la Net tak busy cantik sangat leh kuar sebab my boss kuar awal... alahai..... so...hari nie plan lepak opis jenjalan umah kengkawan s...

Read more
aku ditinggalkan...cedihnye...

aku ditinggalkan...cedihnye...

tajuk..tak hengat punye drama... he he he.. ok...salam siaran di pagi jumaat yg indah tapi sepi..sunyi..senyap... kenapa..mengapa..? drama l...

Read more
Sambungan yg terlambat..

Sambungan yg terlambat..

ok...sambungan pasal weekend ari tu sbb banya sgt story..lupa lak nak sambung pasal weekends he he he..so...layan pic je la tgk Ian nak main...

Read more
Kena marah sampai salah jalan...hangin tul...!!!

Kena marah sampai salah jalan...hangin tul...!!!

sambung lagi.... nie story semalam petang balik keja.... dari pagi semalam kan mood ok jer pagi dapat parking dekat & senang... dapat bu...

Read more
RAJA

RAJA

salam bersiaran di pagi khamis kejab jer dah khamis ari nie suka ada..tak suka sikit pun ada sebab..my boss tak de gie main golf tak suka si...

Read more
Tadi bunga..nie parcel pulak...

Tadi bunga..nie parcel pulak...

hari nie macam good day jer best... murah rezeki...alhamdulillah... tadi dapat bunga nie dapat parcel plak suker.... nie dr jauh nie dari ak...

Read more
Dapat bunga...

Dapat bunga...

sejuk je mata memandang kan? kat meja ada bunga... suka sangat bukan dr cik Daddy dan bukan juga dari secret admire sebenarnye ada mamat ka...

Read more
Flirting with Forty

Flirting with Forty

semalam tgk citer nie kat astro movie chanel 411 mula ingat biasa jer tapi layan gak movie tahun 2008 Flirting with Forty tak tau kalu you a...

Read more
Grill, Great, Grudilishes..Gone...

Grill, Great, Grudilishes..Gone...

salam di pagi rabu story pagi di mulakan dengan G.. he he he... sbb akhirnya dapat gak try GCB yang hangat diperkatakan semalam lunch Notti ...

Read more
Mamam cup cake Notti Netti....nottinye!!

Mamam cup cake Notti Netti....nottinye!!

ingat lagi tak coklat gambar catun toy story & mickey mouse yg semalam Mummy Ayu beli untuk Ian & Iris? seperti yg dijangka memang d...

Read more
Shopping online

Shopping online

emmmm...rasanya lama gak tak beli baju online last kalu tak silap... masa buzzday Ian bulan 2 lepas so..jenjalan ari tu kat blog nie &...

Read more
Raihan lagi....

Raihan lagi....

salam dipagi selasa.... so...meh mula story pasal weekend kami hari Sabtu lepas Daddy off... so...kami ke tgk konsert Raihan eh..bukan..gie ...

Read more
Shopping tadi...

Shopping tadi...

ok...sambung lagi tadi gie jenjalan kat tempat Net bukak booth tu time boss kuar jab Mummy Ayu pun lari jab ke sana tapi lupa plak bawak cam...

Read more
Hadiah untuk kenkawan....

Hadiah untuk kenkawan....

so..mcm dijanjikan nak update pasal hadiah untuk giveaway Mummy Ayu tu... klik sini kalu nak join sebelum 6 ogos 2010 so...hadiahnya adalah....

Read more