dah nak abis dah!!!

dah nak abis dah!!!

pejam celik pejam celik WORLD CUP 2010 dah nak abis...!! tinggal satu lagi separuh akhir than minggu depan final Mummy Ayu bukanla...

Read more
B'fastku....plus jajanku...

B'fastku....plus jajanku...

allooo selamat pagi pagi nie susah plak upload gambar dah komen box semalam ala ala demam pagi nie dah ok..but ada yg still lum ok ontahlah....

Read more
DOTTIE@Astro Ria

DOTTIE@Astro Ria

alloooo...dah mamam lunch ker lum? makan apa ari nie? Mummy Ayu hari nie kirim aje ngan kawan tapau mamam kat opis jer.... semalam tengok ta...

Read more
Iris dapat hadiah lagi...

Iris dapat hadiah lagi...

Iris menang lagi... murah rezeki anak dara Mummy Ayu sorang nie alhamdulillah.... kali nie menang Contest Gaya Mandi Paling Comel anjuran Ma...

Read more
Birthday celebration yg simple

Birthday celebration yg simple

salam selasa wah...kejab ajer dah selasa so...meh sampung pasal b'day Daddy as usual..kek order from Notti Netti kami bawak 2 biji kek k...

Read more
Photoshoot @ Litebox Photo Studio & Nilai

Photoshoot @ Litebox Photo Studio & Nilai

okies... jom cita pasal photoshoot semalam 1st of all...dapat tau pasal studio nie from Fida ...tq so much Fida ! best sesangat... yg tak be...

Read more
Happy Birthday to Daddy!!!

Happy Birthday to Daddy!!!

allooo...morning semua!!! penatnye ari nie malas dah rasa nak gie teja pagi tadi boss pun tak de ingat nak EL dah but tak leh... sbbb esok a...

Read more
Amenda la kami makan ari nie....?

Amenda la kami makan ari nie....?

alloooo.... ari nie kena buat entry lunchdate express sbb banyak menda nak buat balik opis 'lambat' sikit he he he so..layankan je l...

Read more
mari mewarna!!

mari mewarna!!

allloooo!!! morning today its friday!! friday means.....hu ha hu ha day!!! he he he mentang mentang la boss tak de boss...saya jaga opis dgn...

Read more
1901

1901

ari ni Mummy Ayu tapau je lunch mula nak tapau Mc'D sekali tu panjang je beratur so..just tapau 1901 kuar jab tadi gie beli brg sikit k...

Read more
Baby Ian....

Baby Ian....

mcm diperkatakan di entry pagi tadi nak buat entry pic lama lama tak de lama mana pun he he he... start with pic Ian time baby alahai..mcm t...

Read more
little Iris...

little Iris...

sebenarnya suppose entry Ian but terpublish entry Iris dulu ok aje lah yer... Iris tecik lagi baru nak masuk 2 tahun so..tak de la banyak sg...

Read more
Bila Ian & Iris berbaju kebangsaan.....

Bila Ian & Iris berbaju kebangsaan.....

good morning guys!!! baru masuk opis.... lum mamam lagi terus ngadap blog he he he.... semalan petang dok la kumpul gambar gambar lama lama ...

Read more