Nak gie holiday tapi tak tau nak ke mana???

Nak gie holiday tapi tak tau nak ke mana???

(entry autopublish lagi) kira entry last day of the year la gitu... so...as usual bulan jan.. Mummy Ayu akan gie holiday ngan family mcm las...

Read more
Happy New Year 2011!!

Happy New Year 2011!!

tak nak tulis panjang2... nak dedicate this card untuk semua yg baca blog Mummy Ayu happy holiday!!! happy weekend!!! happy new year!! gie...

Read more
Yang mana satu, pilihan kalbu?

Yang mana satu, pilihan kalbu?

nie azam last year yg di carry foward ke tahun nie apa tu...? nak tukar hp.. baru2 ni nampak iklan hp nie kat tv nokia C7 cantik tu so..goo...

Read more
Update Peserta Giveaway Just For One Day

Update Peserta Giveaway Just For One Day

ok..nak update plak untuk giveaway for just one day so...ini dia nama2 yg join 1. Huda 2. Mama Tisya 3. Alawiyah Raji 4. Mama Balqis 5. Su...

Read more
Hadiah for you.....yes you!!

Hadiah for you.....yes you!!

hadiah for you and you and you ini hadiah untuk pemenang giveaway just for one day yg dah pun ditutup tadi kul 9.29 am hadiah apa..suprise....

Read more
Giveaway for just one day!!!!

Giveaway for just one day!!!!

ok....spt yg dikatakan tadi.. hari nie ada entry suprise & entry special ini dia entry suprise nya.... khas untuk semua follower Mummy ...

Read more
Ian & Iris pun tgk bola semalam....suka sbb esok cuti!!!

Ian & Iris pun tgk bola semalam....suka sbb esok cuti!!!

rata2 blog ari nie cita pasal Malaysia menang semalam and kita semua dpt cuti esok..yahoooo!!! TAHNIAH!!! pd team Malaysia kita and tq to o...

Read more
Tak nangis pun potong rambut...

Tak nangis pun potong rambut...

as salam.. selamat pagi kengkawan... tapau sarapan apa pagi nie? hah..lain sikit kan soalan?..he he he.. so..semalam layan aktiviti hari Isn...

Read more
Posing2 di playground versi Ian & Iris

Posing2 di playground versi Ian & Iris

sambung cikit lagi pic2 kat playground ptg isnin lepas... sampai2 je Ian layan buai.. Iris pun..but buai yg kat situ tinggi cikit so..dia t...

Read more
Playground time with Daddy & Mummy..

Playground time with Daddy & Mummy..

ok...abis dah suprise & special punya story masuk balik story biasa story biasanya..as usual pasal buah hati pengarang jantung Mummy Ayu...

Read more