Heartbeat dah ok dah...

Heartbeat dah ok dah...

tq to Anje & Kak Suzie sbb tinggalkam komen kat komen box Mummy Ayu inform pasal HB nie so....dah jengah & dah copy pun so,,kalu k...

Read more
Nak balik dah...

Nak balik dah...

ok....last entry pasal holiday kami.. lepas siap mandi, packing semua.. dalam kul 12 lebih..kami check out 1246 ..apt kami kat situ sgt sero...

Read more
Pas tu....bercanda di tepian pantai la pulak...

Pas tu....bercanda di tepian pantai la pulak...

dah puas mandi kolam harus la gie bercanda kat tepian pantai... Ian..dah tenung mcm nak terjun laut lagi udah la tu Iris....mula ok tapi bil...

Read more
Bachelor party tak cukup korum...

Bachelor party tak cukup korum...

selit jab citer kuar lunch tadi ekoran entry nie dan nie ... mula2 plan nak lunch dekat dayabumi jer sekali tukar plan gie KL Sentral so..i...

Read more
Mandi kolam lagie...

Mandi kolam lagie...

pagi sabtu dapat voucar b'fast untuk 2 org.. tapi tak gie pun just tapau nasi lemat & roti anai..b'fast kat bilik ramai lagi bes...

Read more