Nak balik awal ari nie...

tak sempat la nak update citer lunch hari nie... minggu depan la tapi kalu nak baca leh la jengah kat sini Suziey dah update pun hari nie n...

Read more
Sapa yg makan kek semalam????

Sapa yg makan kek semalam????

(entry autopublish) cuba kengkawan teka.. sapa yg makan choc cake semalam ??? (tak de hadiah tau) a. Ian b. Iris c. bukan jawapan di atas....

Read more
Nak kuar ngedate dah....

Nak kuar ngedate dah....

ok...dah nak kuar ngedate dah.. dgn sapa??? dgn my BFF of coz & ngan Suziey dah ajak Amy .. tapi dia busy plus tak cihat sgt plus jauh....

Read more
mana satu nak pakai nie..?

mana satu nak pakai nie..?

ha...amik.. berderet 4 atas meja... table calender 2011 pilih punya pilih punya pilih... Mummy Ayu decide nak pakai yg nie.. sbb pic pema...

Read more
Apsal chef ramai2 nie?

Apsal chef ramai2 nie?

hah..ramai tak chef??? kenapa? boikot tak nak masak ker? abis la tak makan la org.. he he he... tak la... nie la pic chef2 kat tempat cik D...

Read more

cuba korang plak tgk

Mummy Ayu gie BW kat sini pagi nie one of my fav blog kira harus jengah la ke sini bila ada entry baru.. nama pun sama kira kembar nama la ...

Read more
Pagi nie Mummy masak ditemani 'somebody'...

Pagi nie Mummy masak ditemani 'somebody'...

as salam selamat pagi hari yg ditunggu2 telah tiba hari apa???? hari nie la..hari jumaat sbb apa?...sbb leh kuat ngedate he he he.. so..mcm ...

Read more
Tapau nie...yum yum...

Tapau nie...yum yum...

masih lagi kisah pasal choc mcm terasa rasa kat tekak choc cake (bukan mengidam yer) so..tadi lunch kirim kat adik kat opis je hari ni...bus...

Read more
Korang suka tak chocolate nie?

Korang suka tak chocolate nie?

korang layan tak chocolate nie? ala adik kepada chocolate nie? hah...kan masa gie kuar dinner ari tu yg time Ian main2 tu Mummy gie MPH k...

Read more
Sambung balik aktiviti tahun lepas...

Sambung balik aktiviti tahun lepas...

aktiviti tahun lepas??? apa tu....?? jom tgk... jam dah kul 7.06 pm semalam petang me & kids..still dlm keta... ujan..so...jam.. bila ...

Read more
Hujan....sejuk.....kalaulah....

Hujan....sejuk.....kalaulah....

as salam... pagi nie kuar2 umah... dah ujan...semalam balik keja pun ujan lebat gak la.. sejuknya... Mummy Ayu nie kureng berani gak kalu dr...

Read more
Syiling negara mana nie? cuba teka...?

Syiling negara mana nie? cuba teka...?

before apa2.. kalu betul teka pun takde hadiah tau.. he he he... ha...nie pic malam semalam before kuar makan dinner kat luar... mcm dikata...

Read more
Dinner malam 3 jan 2011....

Dinner malam 3 jan 2011....

dah dua malam berturut tak masak... yg 1st nie sbb memang malas nak masak yg 2nd tu..nanti story di entry yg berkenaan so..meh layan pic din...

Read more