Jom tgk pic makanan dulu la yer...

Jom tgk pic makanan dulu la yer...

busy la ari nie so..tak banyak leh story so..sikit2 dulu yer sambung lagie sok..harap2 esok tak busy apa pun meh layan pic2 food dulu kasi t...

Read more
Balloons.....

Balloons.....

ok..jom mula cita pasal b'day party Ian lagi... tapi slow2 la... little balloons untuk apa? untuk little cuppies... Tok Umi ngan Mummu...

Read more
Shopping with Ian

Shopping with Ian

pic snap masa gie tesco kat sban last friday.. ekoran entry nie dan nie tapi kali nie pic Ian..busy shopping jomtgk gelagat dia nie benda wa...

Read more
Back to normal....

Back to normal....

as salam kengkawan semua.... selamat pagi... selamat kembali ke opis masing2..dgn selamat selepas bercuti panjang atau ..masih ada lagi yg c...

Read more
Happy 2nd Blogiversary

Happy 2nd Blogiversary

morning kengkawan hari nie...genap 2 tahun my beloved blog nie kejab ajer masa berlalu dah 2 tahun dah dok menulis kat sini meluahkan perasa...

Read more
semuanya dah abis..mcm mana nie?

semuanya dah abis..mcm mana nie?

lagi cita shopping semalam pagi waktu gie tesco sbb cuti raya cina kan so..brg2 pun banyak dah abis.. see.... semua kosong... kosong.... kos...

Read more
Smiling star

Smiling star

hari tu buat entry pasal makanan yg comel hari nie pun semalam pagi gie tesco jab jumpa plak nie... comel tak? smiling star... apa tu..? fis...

Read more
Nak gak try tapi.....

Nak gak try tapi.....

semalam ptg try la buat nie.. mcm Net buat hari tu tapi semalam Mummy Ayu buat lain sikit la potong2 wedges...peel kulit dulu pas tu baru ce...

Read more
Cantik kan???

Cantik kan???

cantikkan??? apa nie??? sushi..semalam ptg my sis beli cute sgt... dia beli pun cantik sgt tapi sampai ke malam dia tak makan pun sbb...cant...

Read more
Past 4 years punya celebration..

Past 4 years punya celebration..

sempena birthday Ian.. ari ni entry semua pasal Ian je.. he he he.. so..meh layan pic2...celebration last2 year... ----- 4 tahun.... celebr...

Read more
Happy Chinese New Year!!!

Happy Chinese New Year!!!

happy chinese new year kita pun seronok jugak sbb cuti 2 hari hari ni tak kemana2 pun just nak celebrate b'day Ian ptg nanti...

Read more
Ian 5th Birthday Giveaway

Ian 5th Birthday Giveaway

ok..sepert yg diwarwarkan.... bulan 2....sempena 2 tahun my blog..ada 2 giveaway hari tu 1st giveaway Sapa nak FM PD Giveaway ~~~~~ and...

Read more
Happy 5th birthday to my beloved hero.....

Happy 5th birthday to my beloved hero.....

"Happy birthday to you happy birthday to you happy birthday to Ian happy brthday to you!!!!!" hari nie genap Ian 5 tahun kejab aj...

Read more
Cucu2 sapa nie.....

Cucu2 sapa nie.....

pic snap malam semalam meh layan je la.... Iris..posing stail apa tu dik? sebenarnya nak snap pic 3 org nie cucu2 Tok Umi & Tok Abah n...

Read more