Pengaruh rakan blog....

Pengaruh rakan blog....

hari tu tgk Mekchu makan durian pancake sedap jer so..last friday kuar MV harus la beli... emmm..yum yummm.... beli 1 pack jer.. ada 6, 1 j...

Read more
Sowie bro....lambat buat entry untukmu....bukan lupa, bukan tak ingat....tapi....

Sowie bro....lambat buat entry untukmu....bukan lupa, bukan tak ingat....tapi....

first nak sowie sbb lambat buat entry nie sbb pertama.. ur b'day jatuh ari sabtu... leh je buat entry autopublish.. tapi friday selalu b...

Read more
Selamat pengantin baru..semuanya biru...

Selamat pengantin baru..semuanya biru...

ok..tengahari sabtu tu... Mummy Ayu tak masak.. just nice jer..gas pulak abis nasib ada wedding.. so....ke kenduri kawin la kami all blue.....

Read more
Sabtu pagi.....start hari yg full schedule for us...start from b'fast...

Sabtu pagi.....start hari yg full schedule for us...start from b'fast...

last saturday kan Mummy Ayu penuh dgn mcm2 prog .. so..pagi2 mula dgn b'fast.. tu penting tu tapi Mummy ngan Daddy dah b'fast kat um...

Read more
Kami dikejar dan diserbu @ PC Expo at MV last Friday

Kami dikejar dan diserbu @ PC Expo at MV last Friday

nie cita minggu lepas nie time kuar lunchdate ngan Net makan sushi king tu sbb dah abis makan cepat.. baru kul 1 so..kami pun gie jengah la ...

Read more
Dah nak masuk tengahari dah..

Dah nak masuk tengahari dah..

as salam.. sila jgn tukar channer pc anda sbb nie memang blog Mummy Ayu bukan blog Notti Netti (sbb ada pic kasut..tapi bukan heels la) he h...

Read more
Hadiah dan MPH lagi

Hadiah dan MPH lagi

3hadiah2 dah siap untuk.... hari ni punya occasion... wedding & birthday party dah siap dgn card sekali nampak ker untuk sapa tu??? kalu...

Read more
Novel lagi....

Novel lagi....

bulan nie dah 2 novel beli pecah rekod gak sbb dah lama tak giler novel mcm nie last friday beli satu pas tu saturday tu my adik kat opis ca...

Read more
banyaknya makan..mcm mana nak diet nie??

banyaknya makan..mcm mana nak diet nie??

nie lunch hari khamis punya la.... tengok..RM 9 hinggit lunch jer Rm9..makan apa la tu tak tau napa leh tergoda ari tu tgk lauk2 kat Kg. Bar...

Read more
Kami makan makanan sihat hari nie.....cayalah!!!

Kami makan makanan sihat hari nie.....cayalah!!!

siap sudah biasala balik dr lunch busy..busy... ~~~ ari nie lunch berdua jer dgn Net suppose Amy ajar lunch kat Full House tapi me..tak leh ...

Read more