Dinner la pulak....

Dinner la pulak....

lepas balik mandi mandi di pool petang tu naik apartment.....siap2... nak gie dinner plak posing2 jab kat sini sebelum love this pic....Ian ...

Read more
2nd day ~ petang...swimming time and yg paling happy sekali.....

2nd day ~ petang...swimming time and yg paling happy sekali.....

petang ahad tu... dah bangun tido... dlm kul 5 lebih tu .. siap2...nak terjun pool pulak and of coz yg paling suka & excited.... Ian &am...

Read more
lunch 2nd day....tak mahal pun....

lunch 2nd day....tak mahal pun....

lunch hari ahad hari tu lepas penat mandi laut & mandi kolam jab kami kuar mamam kat luar jer jalan2...cari2.. kat mana la nak makan nie...

Read more
Baju raya dah sampai......

Baju raya dah sampai......

last week kan ada shopping online baju raya untuk Ian & Iris hari selasa baru nie dah sampai dah... suka la Ian & Iris balik umah.. ...

Read more
Daddy cuti, Mummy relax la ......

Daddy cuti, Mummy relax la ......

bila Daddy cuti.. Mummy leh relax skt bukan relax apa pun.. tak yah nak drive keta pegi & balik keja Daddy drive.... takyah nak layan ja...

Read more
2nd day ~ pagi...picnic & mandi manda time.....

2nd day ~ pagi...picnic & mandi manda time.....

as salam.... selamat pagi kengkawan semua...!! pagi nie awal skt buat entry sbbbbbb... dah siap draft semalam petang :-) so..cepat la skt.....

Read more
Projek lunch tadi............

Projek lunch tadi............

lunch tadi punya projek.. gie maybank kat dayabumi jer.. tukar card bank Mummy Ayu nye card dah rosak Net pun (tapi dia lagi la, lum tukar ...

Read more
Sabtu ~ 1st day.....

Sabtu ~ 1st day.....

ok...masuk citer weekend dah..... nie kira antara reason gak Mummy Ayu cuti sbbnya my hubby dpt cuti 6 hari so..Mummy Ayu ingat nak cuti la ...

Read more