Plan for weekend.........

Plan for weekend.........

as salam...and selamat hujung minggu!!! ke ada yg kena keja ari nie? kalu ada yg keja....selamat bekerja yer.... Mummy Ayu still lagi kat se...

Read more
Pizza Hut ...... yummy yummy...

Pizza Hut ...... yummy yummy...

lunch tadi.... mula2 plan ke PS..sekali Suziey tak nak so..kami ke rumah no. 2 Net ..MV emmm.. menu kami tengah hari nie..Pizza Hut pas mam...

Read more
Kedai fav kami....MPH Mid Valley

Kedai fav kami....MPH Mid Valley

lunchdate aka bachelor party kami minggu nie MID VALLEY.. entry makan...pas nie yer yg penting pas mamam kami ke kedai fav kami..... MOH bo...

Read more
Menu dietku...

Menu dietku...

semalam tak kuar lunch and kalu biasa tak kuar lunch tu Mummy Ayu akan just krm je kat geng2 opis nie dulu ye la krm nasi la sekarang..nie 2...

Read more
Balik keja semalam petang dijemput.....

Balik keja semalam petang dijemput.....

hah..dah ok dah inetrnet. dah BW dah jugak..... sambil2 tu..meh update skt.... ~~~ semalam balik keja.. balik seremban samapi terminal 1 Tok...

Read more
tension je pagi2 jumaat nie...

tension je pagi2 jumaat nie...

as salam... selamat pagi kengkawan semua.. pagi2 jumaat nie tension la pulak... bukan sbb tak dpt semalam tapi sbb... internet problem la p...

Read more
What's on my mind?

What's on my mind?

hari nie...... nak cepat je balik... ye la..anak2 dua2 pun tak sihat kena tinggal kan ngan Ibu minta tlg jaga.....tq Ibu!!! so..jawapan kpd ...

Read more
The Client List

The Client List

lagi satu DVD yg Mummy Ayu layan last2 week sebelum Ian & Iris kena chicken pox cari citer lain tapi terbeli lak citer nie sbb namapak j...

Read more
Bintat2 penuh dimuka......

Bintat2 penuh dimuka......

pic snap malam semalam nak tido tu sempat lagi dua beradik nie posing2.. ala sian... pagi nie tgk..... penuh muka masing2 bintat2..... Iris ...

Read more
Chef Daddy & the gang...

Chef Daddy & the gang...

semalam Daddy email gambar nie kat Mummy Ayu hah...Daddy ang geng chef2 dia.... semua pun besar2.... semua pun topi tinggi2.. and perut pun...

Read more
Back at my office!!

Back at my office!!

as salam selamat pagi... hari nie dah mula keja mcm biasa.. cuti sudah abis la.............. balik keja...mcm2 nak kena catch up so...lambat...

Read more
Ian & Iris....sapa paling teruk?

Ian & Iris....sapa paling teruk?

hari nie... Ian & Iris punya update... agak2...sapa yg paling teruk kena bintat2 nie? kalu tgk muka... Iris nampak lagi banyak... tapi k...

Read more
Chicken pox punya cerita

Chicken pox punya cerita

memandangkan anak2 Mummy Ayu sedang diserang chicken pox nie Mummy Ayu pun buat la skt2 reasearch pasal chicken pox nie so..leh gak kongsi2 ...

Read more
Ready to pos.....

Ready to pos.....

hadiah untuk pemenang giveaway suka suka hari tu dah siap & ready to pos... minta Ayah poskan tadi.... Sue. .tunggu yer.. harap suka ha...

Read more
My hero.....ala siannya hero encem Mummy nie....

My hero.....ala siannya hero encem Mummy nie....

pic snap semalam pas basuh badan skt2 petang semalam Mummy dok lak tepek2 kan losyen yg doktor kasi tu pas tu nak tunggu kering Mummy snap g...

Read more
Blogwalking malam2 plak sekarang............

Blogwalking malam2 plak sekarang............

as salam.... good morning kengkawan semua dah sarapan? banyak kerja ari nie? Mummy Ayu...still kat umah kat seremban semalam sms kat boss......

Read more
Kenapa Iris lari tu?

Kenapa Iris lari tu?

tadi tengahari..... Iris cuba melarikan diri tgk....dah ke arah pintu dah anak dara tecik tu kenapa? mengapa? emmmmm.. sbb dia nampak Mummy ...

Read more
Ian & Iris terkini....plus bintat2....

Ian & Iris terkini....plus bintat2....

pic terkini anak2 Mummy Ayu yg dipenuhi bintat2 dek kerana....kena chicken pox.. Iris..dah abis dah satu badan, muka pun rambut pun ada... s...

Read more
Unknown & KL Gangster..best!!

Unknown & KL Gangster..best!!

weekend lepas sempat gak layan 2 DVD... yg nie mula2 ingat mcm tak best jer sekali my hubby kata...best giler so.....kena la tgk.. UNKNOWN A...

Read more
Ke sini lagi untuk kesekian kalinya......

Ke sini lagi untuk kesekian kalinya......

kalu dah anak2 tak sihat mana lagi destinasi utama kalu tak ke sini ke klinik la kami.. nie pic lepas jumpa doc... lepas dah dpt upah gula2....

Read more