Bahan bacaan di hujung minggu...

Bahan bacaan di hujung minggu...

as salam kengkawan!!! happy weekend!!! ke mana weekend nie? kami maybe tak ke mana2 pun just lepak kat umah.. kemas2 yg mana patut ye la..la...

Read more
Arigato hozaimas!!!

Arigato hozaimas!!!

petang jumaat je mesti kelam kabut mana nak buat keja itu & ini mana nak kejar masa mananak buat entry lagi.. ops..... he he he bukan ta...

Read more
Dah abis baca dah..memang best!!! I like!!!

Dah abis baca dah..memang best!!! I like!!!

dah abis baca dah.. memang best.. like ..like..like...like.. like...like...like.. like..like.... like.. apa lagi kalu bukan citer pasal nov...

Read more
Sehingga menjilat jari.....

Sehingga menjilat jari.....

semalam balik keja Ian request nak KFC so..balik keja terus la pegi as usual..susah tul dpt parking kat situ, kena pusing 2, 3 kali gak la b...

Read more
Pagi Jumaat yg mendung....

Pagi Jumaat yg mendung....

as salam.. morning semua!! pagi nie cuaca mendung & berangin.. kat KL la kat tempat lain tak tau la... jab lagi hujan la ni kot hari nie...

Read more
Iris & 'baby dia...'

Iris & 'baby dia...'

malam semalam punya citer & pic... Iris leka main ngan 'baby' dia suapkan botol susu kat 'baby' dia bila tanya..."I...

Read more
Pos laju tak mau, kita pos daftar la pulak....

Pos laju tak mau, kita pos daftar la pulak....

kan hari tu ada citer pasal hadiah dikembalikan tu semalam....dah selamat diposkan kembali.... hari tu guna pos laju semalam guna pos daftar...

Read more
Entry untuk Notti Netti dan kengkawan lain juga ~ 566 Hari

Entry untuk Notti Netti dan kengkawan lain juga ~ 566 Hari

membalas entry Notti Netti hari selasa lepas dah la tak perasan dia buat entry tu he he he.... hah..buku citer yga Mummy Ayu tgh baca nie pu...

Read more
Ngedate ngan BFF....

Ngedate ngan BFF....

semalam lunch boss Mummy Ayu ada appt lunch PA dia pun.. he he he.. semalam kuar lunch dgn BFF la kuar awal skt sbb singgah pos office jab p...

Read more
Thursday....

Thursday....

as salam morning semua..... hari nie..hari khamis... esok jumaat.. :-) happy thursday!!

Read more
Brother & Sister...in red malam semalam.

Brother & Sister...in red malam semalam.

pic malam semalam.... pas dah bebedak ngan bedak sejuk semambu tu.... mamam time.... saja2 snap kebetulan plak dua2 in red lak Iris sekaran...

Read more
Semambu punya alkisah.....

Semambu punya alkisah.....

daun semambu ngan chicken pox ibarat aur dgn tebing ibarat air yg dicincang takkan putus dan ibarat mcm2 lagi la amenda yg merapek nie.. ye ...

Read more
Iris.....chicken pox, day 1 till now

Iris.....chicken pox, day 1 till now

ok..tadi tgk perkembanagn Ian nie tgk Iris pulak.... emm...nie pic semalam petang jugak... dah banyak dah kurang.. semua pun dah kering just...

Read more
Ian.....chicken pox, day 1 till now

Ian.....chicken pox, day 1 till now

saja jer.. nak update sambil2 buat kenangan.. perkembangan Ian masa kena chicken pox baru2 nie nie pic yg terbaru.. semalam petang snap bali...

Read more