penats sgt rasanya hari nie................

penats sgt rasanya hari nie................

hari nie rasa mcm penat sgt... emmmm... keja as usual..memang byk nasib semalam dah byk draft entry untuk hari nie tu yg laju jer tgk2....6...

Read more
Last day kat Nilai..hari raya keenam

Last day kat Nilai..hari raya keenam

ok...citer last day beraya kat nilai.. hari tu pun ada tetamu nak dtg so..petang after lunch.. kami dah siap2... gambar table setting amik t...

Read more
Berpicnic di petang raya kelima

Berpicnic di petang raya kelima

hah..kejab jer dah masuk citer raya kelima express nie petang tu..dlm kul 3, ada sedara Abah dtg.. pas diorg balik kami picnic2.rehat2 jab k...

Read more
pegi beraya umah kakak iparku.....seronok nya...

pegi beraya umah kakak iparku.....seronok nya...

malam tu...hari raya keempat... kami gie beraya umah kakak ipar Mummy Ayu plak umah dia pun kat Nilai gak..... sampai2 jer.... terus tuju ka...

Read more
Burung marah tapi diaorang suka...............

Burung marah tapi diaorang suka...............

ha...beli nie la... dah janji ngan diaorg... 4 ekor sekali beli emmm..comel jer.... and angry bird with tuan masing2..... Mia & Iris .....

Read more
Melawat tempat fav Ian & Iris .....kat Nilai pun ada....

Melawat tempat fav Ian & Iris .....kat Nilai pun ada....

ok..abis dah citer raya kat Penang... raya ke empat..kami di Nilai balik family Mummy Ayu pulak dah gerak balik JB me...tak ikut.. tak larat...

Read more
Dah mula dah...........

Dah mula dah...........

as salam.. morning kengkawan semua amacam semua cihat? Mummy Ayu..pagi nie ok skt la rasa tapi still ada gak skt2 flu lagi... ~~~ now kat op...

Read more
Pagi nie buat b'fast sendiri...

Pagi nie buat b'fast sendiri...

dah petang baru nak citer pasal b'fast.. boleh mcm tu? he he he.... semalam kan takde org jual b'fast takut jadi lagi pagi nie so.....

Read more
Balik dah dari Penang

Balik dah dari Penang

lepas dah mamam.. kami naik lagi jambatan pulau pinang... dah ready nak balik dah time tu dah pukul 1 lebih gak Ian & Iris... sbb gerak ...

Read more
Hari raya ketiga punya cerita

Hari raya ketiga punya cerita

tetiba plak internet kat pc kat Mummy Ayu problem entah la kenapa line internet pun tak sihat mcm tuan dia me...tgh flu + bersin2 + badan se...

Read more