Ngedate ngan BFF....hari nie..

Ngedate ngan BFF....hari nie..

allooo.. busy la hari nie.. pagi busy..petang pun mcm busy he he he.. tapi lunch tetap lunch tambah2 hari jumaat.. :-) so..hari nie tak de b...

Read more
Tak sempat la pagi nie....

Tak sempat la pagi nie....

mcm busy sgt je pagi nie so..... tak sempat sangat la nak menjalankan aktiviti rutin... harap2 petang sempat la sbb dgr2 boss nak balik awa...

Read more
Dah siap tapi belum sampai

Dah siap tapi belum sampai

senyum..tak perlu kata apa apa... follow up entry semalam dah siap... just tunggu maybe dalam minggu depan sampai la... :-)

Read more
Misi mencari kotak.....

Misi mencari kotak.....

misi mencari kotak telah bermula untuk apa? untuk packing2 la kan nak pindah umah walaupun tak tau lagi bila.. tapi rasa nya dah boleh mula ...

Read more
Cedapnya...

Cedapnya...

as salam semua morning!! selamat hari jumaat.... JUMAAT .. best!!! and nie pun best jugak... ice cream magnum baru tu semalam BW, ada yg dah...

Read more
Tak cash out pun dapat cek???

Tak cash out pun dapat cek???

tak de plak tekan button cash out tapi dapat cek jugak apa pun...alhamdulillah... rezeki tu walaupun jumlahnya takde banyak mana pun tapi sa...

Read more
Happy working Daddy!!!

Happy working Daddy!!!

hari nie Daddy mula kerja kat tempat baru after almost 13 years kat tempat sama kat mana tempat keja baru Chef Daddy? ada yg tanya hari tu ...

Read more
Project terkini....

Project terkini....

emmm.. tak nak tulis byk2... nanti tercerita semua apa pun..just nak tanya.. ok tak? untuk apa??? will update bila dah siap nanti.. tq!

Read more
Princess Bam Bam Mummy.....

Princess Bam Bam Mummy.....

sambungan entry nie dan nie. . Iris....snap by Mummy semalam sambil2 layan jam and and and geram la Mummy tengok nak geget2 boleh?

Read more
Hero encem Mummy...

Hero encem Mummy...

and nie la antara pic2 yg Mummy Ayu snap semalam... Ian..memang takyah ajar bab pose2 nie ada jer... and and and aik....nak jadi polis plak ...

Read more
Photoshoot dalam keta...boleh?

Photoshoot dalam keta...boleh?

semalam balik keja.... mcm biasa la.... sambil drive..sambil layan jam snap2 gambar Ian & Iris.. balik umah.. tgk..banyak tu.. Ian and I...

Read more
Happy thursday!!

Happy thursday!!

as salam good morning semua!!! dah khamis dah... esok jumaat.. yg dinanti pas tu weekend.. best!! happy working! happy breakfast!!

Read more
Jual keropok la pulaks..

Jual keropok la pulaks..

live dr my opis.. nie bukan iklan jual keropok tapi.. saja2 je posing ngan keropok my boss kasi dia kan outstation semalam ada je buah tanga...

Read more
Jamuan Hari Raya Opis Mummy Ayu

Jamuan Hari Raya Opis Mummy Ayu

isnin lepas.. jamuan hari raya opis Mummy Ayu last year dah la tak dpt join walaupun semua dah prepare sbb.. Iris masuk sepital tu .. tahun ...

Read more
Letupan di Empire Mall, Subang ~ 3.45 pagi tadi

Letupan di Empire Mall, Subang ~ 3.45 pagi tadi

pagi nie ada letupan di Empire Mall, Subang 4 org disahkan cedera 2 security warga Nepal and sepasang couple cina punca letupan..masih belum...

Read more
Thank you so much my dear...

Thank you so much my dear...

tak sempat la Net nak buat surat tak rasmi ikut format yg ko ajar tu... aku tgh busy.. almaklumla..boss ada.. dia takde pun busy dia ada..la...

Read more
Apam Polkadot lagi....

Apam Polkadot lagi....

as salam & morning kengkawan semua harap semuanya sihat hari nie ~~~ citer weekend lagi & citer apam polkadot lagi emmm..... nie kal...

Read more
Merdeka Raya

Merdeka Raya

follow up entry ini dan ini aktiviti Mummy Ayu on sunday morning kami gie balai raya aka tadika kemas kat taman area umah parents Mummy Ay...

Read more