Hari tu kasi orang suprise, kali nie dapat suprise plak....

Hari tu kasi orang suprise, kali nie dapat suprise plak....

last month kan dua berjaya kasi suprise kali nie Mummy Ayu plak yg dpt suprise balik seremban last weekend dapat sampul surat nie aik.....ap...

Read more
Salam Aidil Adha!!!

Salam Aidil Adha!!!

Salam Aidil Adha... dari Mummy Ayu sekeluarga untuk semua kengkawan!!! happy holiday!!! jumpa selasa depan key!!

Read more
Semua hero pujaan pun kalah semalam..

Semua hero pujaan pun kalah semalam..

semalam.. of coz la layan Anugerah Skrin 2011 sekali hero2 pujaan ku semua pun kalah... Aaron Aziz... kalah Shaheizy Sam pun kalah Adi Putr...

Read more
Macam mimpi jadi realiti....dapat kunjungan blogger femes..

Macam mimpi jadi realiti....dapat kunjungan blogger femes..

hari tu baca entry geng bachelor ku Amy .. blog dia kena terjah ngan blogger femes... bestnya.. sekali Mummy Ayu pun komen la macam nie.. s...

Read more
Eden dah kat nogori...

Eden dah kat nogori...

as salam... morning kengkawan semua!! macam keja jer.. he he he.. semalam petang pecah rekod sebab tak update blog pun selalunya kalu petang...

Read more
Serik rasanya....

Serik rasanya....

semalam petang balik keja gie tesco jab... misi..nak beli susu Iris so...gie la kejab.. nie kali ketiga gak la gie tesco bertiga je..tanpa D...

Read more
Aku Bukan Mistress

Aku Bukan Mistress

as salam.. morning kengkawan semua!! pagi nie hujan.. best nya kalu ciuti..leh tarik selimut.. emmmm.. so......Mummy Ayu dah abis dah baca n...

Read more
Ke Bake With Yen lagi hari nie...

Ke Bake With Yen lagi hari nie...

projek lunch tadi ngan Net gie kedai fav kami.. hasil shopping takla banyak sgt nie untuk nak buat kuih raya haji he he he.. boleh.. nak bua...

Read more
Musim kenduri kawin

Musim kenduri kawin

hujung tahun kan musim kenduri kawin so....sama je la kisahnya pun kat mana2... my boss pun dapat banyak jemputan tapi dalam banyak2 tu ada ...

Read more
Cantik tak???

Cantik tak???

leh buat baju raya tahun depan nie cantik tak? color kuning lembut jer and meriah ngan manik2 + labuci... ini la yg boss Mummy Ayu belikan a...

Read more
Of coz la dapat souvenir dr my boss.....

Of coz la dapat souvenir dr my boss.....

hari nie kan boss Mummy Ayu baru balik dr cuti.. so...as usual ada je buah tangan dari dai untu PA kesayangan nya nie.. (he he he..tersipu2....

Read more
Jumpa DVD citer nie..terus beli..sbb best...

Jumpa DVD citer nie..terus beli..sbb best...

ingat tak dulu Mummy Ayu pernah buat review pasa cita nie... kat sini .. semalam jumpa DVD cita nie Oh Harammmmm he he he.. terus beli.. leh...

Read more
Baju Penguin layan cita penguin..

Baju Penguin layan cita penguin..

Ian & Iris malam semalam pakai baju tido penguin and tgk cita penguin hari2 nak tido pasang citer penguin tu plak sekarang Iris pun lek...

Read more
Belum weekend dah dapat... i like!!!

Belum weekend dah dapat... i like!!!

tak perlu kata apa2.. senyum... tak sabar nak baca... :-) walaupun lum weekend..

Read more
Dah pakai pun dah......

Dah pakai pun dah......

as salam & selamat pagi kengkawan semua!!! entry cepat.. hari nie my boss balik dr cuti.. 5 hari + 2 hari sabtu ahad so.. confirm la bus...

Read more
Ayat Kursi

Ayat Kursi

share something from facebook 1) Baca pada saat keluar rumah, 70000 malaikat akan menjagamu dari s emua sisi 2) Baca saat masuk rumah, kem...

Read more
Hadiah untuk diri sendiri....

Hadiah untuk diri sendiri....

tadi lunch.. kan Mummy Ayu kuar ngan geng2 opis tanpa BFF so.....lepas makan memang dah target nak gie satu kedai nie hari tu tgk dia beli k...

Read more
Teppanyaki

Teppanyaki

hari nie kuar lunch ngan kengkawan opis.. mamam nie.... yum yum.. gie Maju Junction Mall Net kan cuti....

Read more
Siapa kan yang pertama terkeluar????

Siapa kan yang pertama terkeluar????

malam nie malam penentuan M asterchef Malaysia.. .. siapa agaknya peserta pertama yg akan terkeluar salah seorang dari kumpulan merah emmmm?...

Read more
Ian dah gila bola sekarang nie?????

Ian dah gila bola sekarang nie?????

sekarang hero Mummy Ayu dah layan tgk bola plak tiap2 malam dia mesti nak tgk bola dulu sebelum tido tgk.... leka..... remote kat tangan tak...

Read more
Kalu girl boleh la sleeping beauty, kalu boy mcm nie.....sleeping encem leh???

Kalu girl boleh la sleeping beauty, kalu boy mcm nie.....sleeping encem leh???

as salam.. morning semua.. pagi nie lambat lagi buat entry tak yah tanya la.. internet slow... nak komen kat blog kengkawan pun susah nak up...

Read more
Sempat lagi kami tadi..he he he...

Sempat lagi kami tadi..he he he...

sempat lagi lunch tadi.... dlm kelam kabut Net balik kg .. jaga anak & emak dia yg tak sihat sempat gak la kami gie lunch kejab tapi tak...

Read more
Aku Bukan Billy Milligan

Aku Bukan Billy Milligan

ok..n ovel yg the latest Mummy Ayu baca pinjam ngan geng opis lagi suka.suka weekend lepas...hari sabtu baca 1 hari gak la baru abis.. mula ...

Read more
Choc lover..macam Mummy dia jugaks......

Choc lover..macam Mummy dia jugaks......

lagi pic in baju tido... tapi nie pic malam semalam... tengok..bukan main lagi makan choc mcm tu.. sorang2..bar besar lak tu yum yum... tapi...

Read more