hari nie kurang la update...

hari nie kurang la update...

hari nie mood kureng jer dah la busy... :-( hopefully tomorrow is better than today.. amin.... nak balik.....!!!

Read more
Doktor Cinta...satu hari je dah abis....

Doktor Cinta...satu hari je dah abis....

semalam pagi....mula baca.. pagi tadi..baru jab nie abis baca.... Doktor Cinta..best sangat Mummy Ayu memang minat baca novel.. dar dulu... ...

Read more
Busy morning

Busy morning

assalamualaikum & morning kengkawan pagi nie....dah la lambat sikit pagi nie.... ingatkan ok la sbb suppose boss ada perhimpunan sekali...

Read more
Selamat Ulangtahun Perkahwinan yg ke 33 tahun!!!

Selamat Ulangtahun Perkahwinan yg ke 33 tahun!!!

dok la ingat2... dari weekend lepas.. sekali bila sampai tarikh ..lupa gak nasib tadi sembang ngan Ibu, Ibu cerita.. dia dah belikan ahdiah ...

Read more
and ini la hasilnya.....

and ini la hasilnya.....

dan hasilnya..... selama 1/2 hari kat rumah baru sabtu lepas.... cat satu bilik je pun... gabungan pink + biru untuk .... bilik Mummy &...

Read more
Aktiviti kami weekend lepas

Aktiviti kami weekend lepas

last weekend.... kami balik seremban jab.. satu hari jer.. sbb Daddy pun off satu hari jer projek.. mengecat.. tu dia dah ready dah anak2 Mu...

Read more
Novel Bila Cinta

Novel Bila Cinta

dah lama dah abis baca novel nie tapi asyik lupa jer nak buat review nya.. hari ni..tak lupa lagi.. pinjam kat adik kat opis nie geng layan ...

Read more
Masak bubur la plak..

Masak bubur la plak..

gara-gara gigi hero Mummy patah semalam Mummy yg baik & memahami nie pun.. masakkan la bubur nasi.. he he he.. alang2 masak...masak la e...

Read more
Aik..kenapa tu Ian???

Aik..kenapa tu Ian???

assalamualaikum.. and selamat pagi kengkawan!!! selamat kembali ke opis!! after 3 hari bercuti!!! malas je rasa nak keja kan.. best je cuti....

Read more
Nuffnang oooo nuffnang!!

Nuffnang oooo nuffnang!!

apa lagi citer nya kalu nampak logo nie kalau bukan pasal dapat BE baru.. atau pun.. BE dah jadi ME emm...... kali nie Mummy Ayu punya BE sp...

Read more
Selamat Menyambut Awal Muharam

Selamat Menyambut Awal Muharam

tahun baru Islam 1 Muharam 1433

Read more
Twilight Breaking Down Part two bila ek????

Twilight Breaking Down Part two bila ek????

chewah.. mentang2 la dah tgk breaking down part 1 laju jer nak tgk part 2.. mana tak? tak puas hati ngan ending dia.. tetiba jer...Bella buk...

Read more
Love it!!!

Love it!!!

suka pakai gelang nie plak sekarang tapi boleh my hubby kata "dah macam key chain dah" semua dia kata key chain...sabar je la.. ha...

Read more
Senyum.....

Senyum.....

emmmmm.. harap2 takde halangan la tengah hari nanti... :-)

Read more
Syukur..alhamdulillah..

Syukur..alhamdulillah..

assalamualaikum..and selamat pagi semua.. salam di pagi jumaat... pagi yg indah.. what a good day.. tengok.. cantik je cuaca kan? pemandanga...

Read more
Anak2 Mummy..kaki posing sungguh....

Anak2 Mummy..kaki posing sungguh....

nie plak.. pic posing2 malam semalam.... bila cakap nak amik gambar tak??? laju je masing2 nak.. kaki posing sungguh.. yg Mummy pun..memang ...

Read more
Dah lama tak buat aktiviti ni.....

Dah lama tak buat aktiviti ni.....

dah lama rasanya tak snap2 & posing2 dlm keta time balik keja so...semalam.. saja la... buat aktiviti lama sambil jam2 tu.. Ian..ada je ...

Read more
dah 4 hari dah...

dah 4 hari dah...

dah 4 hari dah... isnin - khamis.. lunch tak luar pun kat opis jer tak kuar ngan BFF pun hari nie dia ajak teman dia pun tak leh.. :-( eso...

Read more
Secret tau!!!

Secret tau!!!

semalam... dapat nie.. secret recepi... cedap.. ma acih!!!

Read more