Dapat hamper....

Dapat hamper....

balik dari lunch tadi.. dapat hamper.. bukan satu tapi tiga tapi semua bukan untuk Mummy Ayu satu untuk 1st boss, 1 for 2nd boss and satu tu...

Read more
Menu hujung minggu...

Menu hujung minggu...

sabtu malam... kena buat karipap.. ahad malam plak kena buat sandwich weekend nie nak buat apa plak yer? emmm.... plan dah ada.. kalu jadi.....

Read more
Hari nie kami ke jepun kejab......yum yum..

Hari nie kami ke jepun kejab......yum yum..

lunch tadi punya aktiviti kami berdua.. mana lagi kalu tak jalan2 cari makan hari nie kami ke Jepun arikato.... yum yum dah lama tak makan s...

Read more
Celebrate birthday Ibu semalam...

Celebrate birthday Ibu semalam...

semalam kan buzzday Ibu Mummy Ayu so..malam semalam.. sambut la..biasa2 jer.. Ayah ada baca yassin... so..pas Ayah balik baru potong kek kek...

Read more
Makeover sempena tahun baru...

Makeover sempena tahun baru...

kan nak masuk tahun baru dah so...Mummy Ayu nak buat make over sikit kat opis mula2.. semalam petang make over 2 buku nie tahun baru... buku...

Read more
Last friday of this year...

Last friday of this year...

assalamualaikum.. salam di pagi jumaat yang indah :-) sekejab je jumaat ye la sbb minggu nie keja 4 hari je and minggu depan pun.. and sedar...

Read more
SKS or Suasana Edaran???

SKS or Suasana Edaran???

dah 2 minggu dah Mummy Ayu ulang alik gie keja Seremban - KL - Seremban so far..so good ok jer bagi Mummy Ayu pagi naik bas kul 6.30 am samp...

Read more
Yum yum..lunchdate tadi...

Yum yum..lunchdate tadi...

lunch hari nie kami gei dekat2 jer.. kang gie jejauh kantoi lagi plak so..kami gie mamam kat MC'D yg dekat ngan Puduraya tu kalu ke MC&#...

Read more
Lagi 2 hari jer............

Lagi 2 hari jer............

sekejab jer rasa masa berlalu pejam celik pejam celik dah hujung tahun and lagi 2 hari jer..tahun 2011 sampai ke hujung and weekend nie dah ...

Read more
Happy birthday in advance semalam petang...

Happy birthday in advance semalam petang...

semalam masa kuar lunch.. Net tapau.. Mummy Ayu pun... tapau nie.. for my beloved Ibu kira advance cup cakes gitu... and its RV..red velvet ...

Read more
Happy birthday IBU.....!!!

Happy birthday IBU.....!!!

hari nie.. birthday Ibu Mummy Ayu.. so.to my beloved Ibu Happy birthday!!! Along saaaaaayyyyyyaaaannngggg IBU!!! and.... from Ian & Iris...

Read more
Wanie.....Ombak Rindu dah kuar kat Astro First!!!

Wanie.....Ombak Rindu dah kuar kat Astro First!!!

tadi baca kat paper.... Ombak Rindu dah kuar..... kat Astro First.. emmmm.. bila nak tgk nie.. weekend nie la kot.. leh tgk 2 hari 2 malam h...

Read more
Ian...my encem hero..

Ian...my encem hero..

assalamualaikum.. and selamat pagi kenkawan semua!! mcm mana pagi nie..cihat? harap semua pun cihat.. nak cita pasal Ian pulaks minggu depan...

Read more
Lunch yang terkantoi....emmmm..

Lunch yang terkantoi....emmmm..

lunch tadi punya cerita memang dah plan nak ke bangsar village sbb Net dah ada misi & visi he he he so..mula2 kami lunch kat The Loaf yu...

Read more
Projek hantaran last weekend......

Projek hantaran last weekend......

last week kan Mummy Ayu ada mention yg weekend lepas baru nie Mummy Ayu ngan Ibu ada projek untuk buat hantaran pertunangan untuk anak jiran...

Read more
Potty training Iris berjaya!!!!

Potty training Iris berjaya!!!!

satu lagi azam tahun nie yang berjaya dicapai disaat2 hujung tahun nie semalam..Iris berjaya dalam potty training nya he he he.. ma acih to ...

Read more