Kalau boleh hari2 nak gie marry brown

sekarang nie..
Ian & Iris suka sgt ajak gie Marry Brown
kalau boleh..hari2 pun takpe
bukan sbb nak makan sgt
tapi sbb nak main kat bilik mainan yg penuh ngan bola2 tu
nie semalam..
lepas gie JJ...gie beli bag & alat tulis kat the store
pas tu gi mydin kat terminal 2..
kat situ la ada marry brown tu
emm..apa lagi
seronok la diaorang main...
sementara tunggu Daddy beli makanan
diaorang laju ke bilik tu
emmm...bam bam nya princess Mummy
and
nie plak hari sabtu petang tu
pas amik Tok Umi..
tapau marry brown jab
than..baru balik umah
antara food yg Mummy Ayu suka beli kat situ
smiley potato nie..
yum yum..
ayam goreng dia pun ok gak..pedas2 sikit
and nugget dia pun...cedap gak
Daddy plak suka makan burger..burger apa ..ntah la...
apa pun..lepas nie kalau ke mydin terminal 2..memang kena singgah situ jab
nak main...



mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. xpna mkn marry brown ;)teringin gak ni hehee

    jom join GA..
    http://laylaluckystars.blogspot.com/2012/12/giveaway-disember-2012-like.html

    ReplyDelete
  2. comel la kentang tu
    mcm syg jea nk mkn

    ReplyDelete
  3. along pun dah beli baju sekolah dania..siap beli kasut lagi,la ni tinggal bag je x beli lagi..

    ReplyDelete
  4. nanti mama beli la kan bola2 kecil tu... boleh main kat rumah :)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...