Lepak2 petang sabtu....

spt yg diplan..
malam jumaat tu gak Mummy Ayu beli cita Istanbul Aku Datang kat astro first
so.....memang layan istanbul aku datang jer la..weekend lepas
sampai Ian...leh cakap.. "I dont think so" ajuk mcm Beto ckp tu..
and Iris plak suka Lisa sbb 'kakak tu pun takut kucing mcm kita"
he he he
petang sabtu...ajak Ibu, Wanie & Amie ..lepak kat rumah..layan cita nie
sebelum tu singgah atapu marry brown jab
(tetiba plak sekarang nie kerab makan marry brown)
us......
Ibu....with smiley potato
antara yg best kat marry brown tu
and..
sambil Ibu tgk movie
Mummy Ayu..masak2 kat dapur
mee goreng
nasi goreng
and
fruits skewer
for dinner
so..Ibu balik..takyah masak
best!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. eh sama ar.... kite pun langgan astro first cite ni jugak.. tak leh blah la tomok blakon.. nak gelak je tgk muka die.. huhu

    ReplyDelete
  2. anak mithali....bertuah ibu ayu...semoga kasih sayang ayu bersama keluarga berpanjangan hendaknya...

    ReplyDelete
  3. sesekali berkumpul makan2 mcm ni best kan?

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...