Tetiba teringat plak nie...yum yum...

Tetiba teringat plak nie...yum yum...

boleh tak? tetiba di hujung minggu yg nyaman & tenang (walau pun busy gak la nak buat itu & ini) teringat plak nie.... yum yum... ba...

Read more
Tq so much Zakwan Afif Najmi & Nayli Az Zahraa!!!

Tq so much Zakwan Afif Najmi & Nayli Az Zahraa!!!

semalam dapat bungkusan nie bukan untuk Mummy Ayu tapi... untuk Ian & Iris daripada Nad aka Mama Zakwan & Nayli ma acih untie Nad !!...

Read more
Goodies bag for kids & adults.....

Goodies bag for kids & adults.....

okies... meh masuk cita pasal goodies bag plak nie pun...DIY gak plus of coz la..ada yg beli & tempah la... meh tgk dulu apa yg ada for ...

Read more
Deco Cuppies & Coloring for kids...also garland...

Deco Cuppies & Coloring for kids...also garland...

assalamualaikum.. and morning semua salam hari jumaat.. (party..) so..sambung lagi update pasal buzzday party Ian..last week.. ~ pasal guest...

Read more
Chef Ian's Candy Corney

Chef Ian's Candy Corney

sekarang nak citer sikit pasal Candy Corner hari tu takde la meriah sgt just simple2 jer semua yg ada hari tu ada personalised mineral water...

Read more
Cedapnya dia mamam.....budak bam bam.

Cedapnya dia mamam.....budak bam bam.

nie pun pic semalam petang Mummy dok busy makan roti cicah gulain ikan masin Iris pun..of coz join sama mula2 makan roti cicah gulai gak sek...

Read more
DIY~ Guest book

DIY~ Guest book

ok..nak citer details sikit pasal preparation buzzday party Ian mula2..nak citer pasal guest book guest book nie Mummy Ayu buat sendiri jer ...

Read more
Shopping online..lama tak buat kan...

Shopping online..lama tak buat kan...

semalam petang sampai bungkusan nie kalu bungkusan mcm nie.. harus la hasil shoppingan online lama tak shopping online nie pun kebetulan je...

Read more
Special request....by  Mummy Ayu to my Chef.

Special request....by Mummy Ayu to my Chef.

semalam punya cerita.. hubby Mummy Ayu off day so...nak jadi cerita tetiba jer teringin nak makan satu lauk nie and..kalu Didi masak...meman...

Read more