Rajinnya..anak dara sapa tu?

Rajinnya..anak dara sapa tu?

tadi citer pasal Ian kan nie citer pasal Iris plak semalam...sambil2 tunggu Daddy dia balik as usual..lepak kat umah Tok Umi so..tolong 2 la...

Read more
Ian belajar bahasa cina...Mummy tak dapat la nak tolong

Ian belajar bahasa cina...Mummy tak dapat la nak tolong

nie buku homework Ian semalam kalau bahasa melayu, bahasa inggeris or jawi leh gak Mummy tolong ajar tulis, ajar eja, ajar huruf kalu yg nie...

Read more
DD I love you

DD I love you

pagi tadi bukan dapat kotak kuning yg best tu jer tapi.. Mummy Ayu dapat gak nie novel pertama and Mummy Ayu akan jadi org pertama yg baca n...

Read more
Dapat nie pagi tadi......yum yum!

Dapat nie pagi tadi......yum yum!

emm..pagi nie dapat kotak kuning nie dari sapa lagi kalu bukan BFF ku (nampak kat logo dia tu) and isi kat dalam nya... apple choc yum yum c...

Read more
Kat mana Mummy Ayu tempah personalised FM yg tecik2 nie.....?

Kat mana Mummy Ayu tempah personalised FM yg tecik2 nie.....?

tgk...banyak dah FM yg Mummy Ayu design & tempah sendiri emmm..comel tak? and...ada antara blogger yg ada salah satu FM kat atas nie and...

Read more
Salah satu hadiah dah siap & dah sampai...

Salah satu hadiah dah siap & dah sampai...

semalam petang dapat nie suka..suka.. nie tempah khas untuk pemenang tau.. and design..of coz la by Mummy Ayu nak tgk ker apa dia??? jeng je...

Read more
Baru dapat 4......calling for one more winner!!!

Baru dapat 4......calling for one more winner!!!

assalamualaikum and morning to semua hah..pagi nie awal sikit buat entry (sbb dah draft malam semalam..he he he) so.......Mummy Ayu dah chec...

Read more
Projek weekend nie

Projek weekend nie

nie antara pic2 untuk projek hujung minggu nie google & edit siap2 senang tapi nie pic lum edit la dah leh agak la kan untuk buat apa ta...

Read more
Malam semalam punya kisah plak....

Malam semalam punya kisah plak....

sambungan dari kisah kat sini malam semalam pun... alhamdulillah..berjaya gak tapi...... ada lah kisahnya yg Abang Ian....sgt good boy tak b...

Read more
Makan2 dihujung minggu...

Makan2 dihujung minggu...

assalamualaikum and morning kengkawan semua lambat lagi buat entry pagi nie (manjang lambat jer sekarang) boss dah selamat ke out station ta...

Read more
Malam pertama.........alhamdulillah, berjaya jugak

Malam pertama.........alhamdulillah, berjaya jugak

tajuk..bukan main lagi tapi jgn salah fahan or pikir yg bukan2 key sbbnya.... nie bukan kisah malam pertama sapa2 tapi malam pertama Ian &am...

Read more
Projek weekend lepas

Projek weekend lepas

weekend lepas.. hari sabtu ada projek ngan Ibu & Uncle Wiwan kami gie senawang.... kami gie survey & cari pelamin ngan baju pengant...

Read more
Stok berapa lama la nie...

Stok berapa lama la nie...

citer & pic minggu lepas tak sempat nak update so..update minggu nie la... :-) nie beli sekali banyak2.. senang... sbb..tau je la budak2...

Read more
Calling for 5 little chef........

Calling for 5 little chef........

ok..nie betul2 punya tak main2 dah.. entry yang ditunggu2... 1st ly Mummy Ayu nak ucap tq so much banyak2 sgt kepada semua yg sudi join .. L...

Read more
And yang ditunggu-tunggu......

And yang ditunggu-tunggu......

assalamualaikum and selamat pagi kengkawan.. lambat lagi buat entry pagi nie semalam..tak draft pagi nie plak..ingat boss tak masuk opis dah...

Read more