Ayah.....today is your day!!

Ayah.....today is your day!!

hari nie buzzday Ayah saya emmmm... semalam dah plan ngan Ibu dan nak celebrate mcm mana hari nie harap2 semuanya berjalan dgn lancar nanti ...

Read more
Jom join ramai2.....sabtu ni

Jom join ramai2.....sabtu ni

sabtu nie...esok....31 march 2012 jom ramai2 join bukan party tapi.... Earth hour satu jam setahun ramai2 tutup semua lampu (kipas & tv ...

Read more
Malaysia International Shoe Festival 2012 ~ here we come!

Malaysia International Shoe Festival 2012 ~ here we come!

ok...mcm dah kasi tau awal2 tadi lunch hari nie kami gie tgk shoe festival yg dinanti2 oleh Net ..of coz so...here we are ke PWTC.. alhamdul...

Read more
3 hari....Ian tak gie sekolah

3 hari....Ian tak gie sekolah

nak update pasal gie festival kasut tadi.. tapi dok upload gambar and banyak gambar kat c amera yuna yuni Net so..update sikit pasal budak p...

Read more
Congrats dear!!!!

Congrats dear!!!!

berita hangat..... baru jer dapat msg dari one of our geng blogger dia dah selamat pun melahirkan seorang baby boy pagi tadi.. kul 9.43 am ...

Read more
Net suka sesangat hari nie....

Net suka sesangat hari nie....

hari yg ditunggu2 telah tiba tahun lepas dia tak miss, tahun nie..of coz la destinasi kami lunch nie PWTC ~ MISF Malaysia International Sho...

Read more
RM 25 jer....?

RM 25 jer....?

paper semalam.... paper hari nie... dua2 Mummy Ayu tak baca pun tapi baca tajuk pun.... la..RM 25 jer nanti org lain pun boleh buat lagi s...

Read more
Hujan di pagi jumaat....how i wish i am on my bed..bestnya!!!

Hujan di pagi jumaat....how i wish i am on my bed..bestnya!!!

assalamualaikum morning kengkawan salam jumaat and its raining outside there emmm...kalau la kat umah bestnya golek2 atas katil emm..lagi b...

Read more
Hasil coloring Ian & Iris

Hasil coloring Ian & Iris

ok..meh tgk hasil tangan Ian & Iris Ian... takde la cantik mana still gak comot situ sini tapi ok la... but Iris... bendera malaysia col...

Read more
Ian & Iris join pertandingan mewarna

Ian & Iris join pertandingan mewarna

sambungan entry nie kan hari tu Mummy Ayu nak cita details tapi pic dlm camera nak transfer....mula2 camera lost & found pas tu card rea...

Read more
Cantiknya Si Comot

Cantiknya Si Comot

baru abis baca novel nie pinjam kat adik kat opis.. keluaran Karya Seni ok ok la novel nie cerita dia panjang & complete dr kisah mengur...

Read more
Peneman setia kat opis sekarang nie

Peneman setia kat opis sekarang nie

sekarang nie kat opis Mummy Ayu ada temans etia (dulu pun ada) tapi sekarang lain sikit agak2 la sapa teman setia Mummy Ayu tu? pc..of coz l...

Read more
Tak ada law degree pun, boleh jadi lawyer.....

Tak ada law degree pun, boleh jadi lawyer.....

mulai minggu nie Mummy Ayu ada satu lagi cerita yg mesti tengok... emmm... dulu kan... suka layan CSI..tambah2 CSI Miami tapi new season ..h...

Read more
Coffee or tea???

Coffee or tea???

assalamualaikum and morning kengkawan semua selamat hari khamis!!! esok dah jumaat pas tu weekend best!!! soalan cepu emas untuk breakfast ...

Read more
"Ian tak nak ponteng tadika.."

"Ian tak nak ponteng tadika.."

minggu lepas Mummy mc minggu nie anak Mummy plak kalu dah mc tu..confirm2 la bukan Iris sbb Iris tak sekolah lagi Ian...kurang sihat sikit b...

Read more