dah siap dah...

dah siap dah...

malam semalam... dah siap dah.. choc bunga ros kali nie tak letak riben sbb nak letak dlm bag malam nie..packing2 time....

Read more
Khemah dah sampai....

Khemah dah sampai....

mencuri masa nak update kat sini sowie sbb tak dpt nak BW ke rumah kengkawan maybe malam..kalu ada masa pagi nie..lepas kemas rumah.. settle...

Read more
Busy..busy..busy..

Busy..busy..busy..

salam and morning semua hari nie ngan esok Mummy Ayu cuti 2 hari nie so...selamat bekerja la kat kengkawan semua nama jer cuti tapi .... con...

Read more
Ian & Iris bela burung .. tapi takyah kasi makan pun..

Ian & Iris bela burung .. tapi takyah kasi makan pun..

sekarang sampai jer rumah masing2 sibuk nak main burung tak lama pun kejab jer... yg best tu.. burung nie tak yah kasi makan tak yah bersihk...

Read more
Hasil 'paw' Mummy kat Air Hitam ari tu...

Hasil 'paw' Mummy kat Air Hitam ari tu...

last weekend kan kami sempat gak singgah kat air hitam pagi sebelum gie wedding adik Mummy Ayu tu (time ni baru kul 10 lebih pagi) kalu gie ...

Read more
Walimatul Urus

Walimatul Urus

okay.. nak amik kesempatan kat sini nak jemput kengkawan blogger yg free weekend nie yg ada jenjalan ke seremban weekend nie sudi sudi kan l...

Read more
Chaine Des Rotisseurs

Chaine Des Rotisseurs

kan hari sabtu malam tu Daddy tak dpt join sbb dia dapat sijil & medal ha..nie la sijil nya medal..tak bawak balik sbb simpat kat tempat...

Read more
Dapat goodies walaupun tak gie party....

Dapat goodies walaupun tak gie party....

semalam pagi time jumpa Net tu Net pas kan nie untuk Ian & Iris balik rumah...suka la masing2... yg best tu..Ian la..tau jer "Mummy...

Read more
yum yum..ma acih dear BFF!!

yum yum..ma acih dear BFF!!

salam and morning semua emm.. hari nie last keja.. esok dah mula cuti & mula la busy busy busy.. ~~~~ pic & cerita semalam dapat nie...

Read more
Last episod ~ wedding Ewan & Lyla di Batu Pahat

Last episod ~ wedding Ewan & Lyla di Batu Pahat

okies..last entry pasal wedding kat rumah pihak perempuan emm..pas ni pic persiapan & kenduri kat rumah kami plak ok..dah lepas kena 3 t...

Read more
3 kali kena tol, baru sampai....

3 kali kena tol, baru sampai....

ok...sambung lagi cita wedding (kan dah ckp semalam..sehari dua nie..cita wedding jer la) sampai jer depan rumah pengantin diaorang letak be...

Read more
Wedding day

Wedding day

ok..sambung lagi pasal wedding day adik lelaki Mummy Ayu nie kira anak sulung lelaki dlm keluarga Mummy Ayu kira nie menatu sulung perempuan...

Read more