Bertambah lagi dan lagi dan lagi...

Bertambah lagi dan lagi dan lagi...

semalam dapat lagi seketul... ada pegawai kat opis nie baru balik dr kursus from Thailand... :-) suka sbb makin banyak la FM Mummy Ayu nant...

Read more
Comel ker???

Comel ker???

posing2 manja plak anak dara nie... sekarang nie memang extra manja sangat Iris nie Tok Umi pun ckp siang....semua nak ngan Tok Umi malam......

Read more
Yang mana satu yer?

Yang mana satu yer?

follow up entry nie hari nie Ian ada amik gambar kat tadika dia so....pakai baju biasa jer janji suar panjang (sbb dah mention dlm surat ) s...

Read more
Cepatnya......

Cepatnya......

follow up entry nie. .. baru order selasa nie, semalam dah sampai dah.. apa lagi kalu bukan my fav.. v v v v v novel yg buat tak sabar tu sb...

Read more
Suka...suka..suki...........

Suka...suka..suki...........

salam jumaat semua mood ~ gumbira of coz la.... semalam..malam jumaat..opss....(bulan tgh mengambang) hari nie jumaat...lunch lama tapi yoda...

Read more
GL in GUMPs

GL in GUMPs

GL bermaksud Glycemic Load And GUMPs bermaksud Growing Up Milk Powders Ok...hari nie nak kupas isu berkaitan ni plak Saja nak share info...

Read more
Layan cita hindustan malam semalam.....lebih kurang ngan cita Inggeris plak....

Layan cita hindustan malam semalam.....lebih kurang ngan cita Inggeris plak....

setiap malam rabu.. Mummy Ayu layan gak cita hindustan kat tv 2 kadang2 best gak semalam.. cita nie tgk tajuk..emm..best ker? bila baca kat ...

Read more
Kad jemputan color kelabu

Kad jemputan color kelabu

baru dpt 3 keping wedding invitation (bukan Mummy Ayu punye la ..of coz) sekali tgk...dua2 pun color kelabu emm..menariks gak ye la ..dulu k...

Read more
B.O.R.I.N.G.

B.O.R.I.N.G.

salam and morning semua selamat hari khamis (nie betul..sbb check dulu plus hari nie hari pakai baju batik) so...... boring jer plak ari nie...

Read more
Lunch ku....

Lunch ku....

lunch untuk hari nie..... 1901 ~ texas ted medium set and semalam punya lunch soto ayam emmm... lunch kat opis jer tak kuar pun and dua2 har...

Read more
Ngantuknya...

Ngantuknya...

pagi nie lum ada keja lagi tapi telepon dah 2,3 org gak cari boss so...apa lagi.. ngantuk la Mummy Ayu nie tu yg sampai salah ingat hari tu ...

Read more
Homeschool???

Homeschool???

salam and morning semua selamat hari rabu (thanks Riena. .tegurkan...dah mamai dah) :-) ~~~ hari nie ngan esok..boss takde so..relax2 siket ...

Read more
Tiga akan jadi empat........

Tiga akan jadi empat........

coming soooooooonnnn.. insyaallah dari 3 orang cucu Tok Abah & Tok Umi nie.... hujung tahun nie... akan jadi berempat ~~~~ boy or girl....

Read more
Daddy bawak jenjalan...

Daddy bawak jenjalan...

kan dah lama rasanya tak kuar jenjalan ngan daddy so...semalam Daddy off amik Mummy..balik umah..tukar baju semua kuar dinner.... pas tu.......

Read more
Belated Father's Day ngan Daddy plak...

Belated Father's Day ngan Daddy plak...

semalam Daddy baru off day after 2 weeks takde off.... so..semalam baru la Ian sempat kasi kad father's day yg Ian buat kat tadika dia I...

Read more
Dah order dah........

Dah order dah........

kan hari tu Mummy Ayu ada cita pasal satu novel nie.. yg tajuk jer dia pun dah menariks... emmm... pagi nie saja2 la jengah kat laman karya...

Read more
Father's Day Celebration......

Father's Day Celebration......

salam and morning semua pagi mood kureng jer.. badan rasa tak sedap & rasa nak tido jer dah la semalam balik lambat.. sampai seremban pu...

Read more