Cantik tak kasut raya saya???

Cantik tak kasut raya saya???

emm...pink lagi kasut  ala2 wedges la kan? ok tak? ingat Mummy punya ker? emm..tengok... kaki sapa yg comel nie... hah..ini...

Read more
Tempura Udang..yum yum....

Tempura Udang..yum yum....

sabtu lepas punya menu (antara menu ) special request from Tok Umi aka Ibu Mummy Ayu so....buatla bukan susah pun kan.... bersi...

Read more
Ian dah boleh puasa penuh....

Ian dah boleh puasa penuh....

ok....mcm yg semalam Mummy Ayu janji nak share story pencapaian Ian untuk puasa tahun nie Ian mula belajar puasa...tahun lepas and ta...

Read more
Gambar time shopping raya hari tu

Gambar time shopping raya hari tu

salam and morning kengkawan semua hari nie dah Ramadhan yang ke 18 kejab jer.. sedar tak sedar..minggu depan dah raya.. :-) so......

Read more
Ian merajuk plus mengamuk.....

Ian merajuk plus mengamuk.....

sabtu petang.. tengah layan Iris melukis.. Ian plak mengamuk...... punca nya.....berebut apa tah ngan Iris Ian nie kadang2 ok..na...

Read more
Tak sangka Mummy....

Tak sangka Mummy....

eemmmm..unexpected.. apa tu? weekend lepas la tetiba Ian main lukis2.....as usual sekali Tok Umi panggil dia kata..tengok Iris lu...

Read more
Alhamdulillah..dah settle dah.

Alhamdulillah..dah settle dah.

weekend lepas.. projek utama..shopping aray :-) sabtu malam..Mummy Ayu ngan family gie KL tido rumah MIL kat KL and..malam tu..gi...

Read more
Salam Nuzul Al Quran

Salam Nuzul Al Quran

hari nie ada negeri yg cuti.. (cth yg tau...Selangor) so..KL sure jam la hari nie sbb ramai yg kuar shopping raya Nuzul Al Quran ad...

Read more
Dato' Lee Chong Wei...you are our hero!!!!

Dato' Lee Chong Wei...you are our hero!!!!

salam and morning kengkawan semua semalam..sure ramai yg tengok live pertandingan akhir badminton single sukan olimpik kan? and of coz....

Read more
Shopping hari ini...he he he...

Shopping hari ini...he he he...

hari nie lunch hour kan tak jadi keluar ngan Net so..ikut adik2 kat opis nie.. apa lagi..Sogo la :-) nasib dah minta duit sikit k...

Read more
Rosak la pulak...

Rosak la pulak...

salam and morning semua salam jumaat and salam ramadhan sedih seikit la hari nie 1st sebab .... dah plan ngan Net nak dating2 ari...

Read more
3 tahun 8 bulan

3 tahun 8 bulan

sekejab jer masa berlalu sedar tak sedar  Iris dah nak masuk 4 tahun emmm...... lepas raya nie Mummy Ayu dah mula busy nak buat p...

Read more
Rajinnya anak anak Mummy...

Rajinnya anak anak Mummy...

pic semalam petang of coz la not snap by Mummy Ayu tapi snap by Untie Wanie Tok Umi tengah basuh lantai diaorang pun sama la ko...

Read more
Baru dapat sekeping duit baru....

Baru dapat sekeping duit baru....

salam and morning semua salam ramadhan yang ke 13 rasanya dah seminggu dua gak duti baru nie keluar kan? semalam baru la Mummy Ayu da...

Read more
Ter'order' lagi dua.....

Ter'order' lagi dua.....

kan Mummy Ayu dah settle baca 2 buah drp 3 novel yg Mummy Ayu beli hari tu so..... hari nie ...tak sengaja ter'order' 2 buah ...

Read more
Rezeki nak raya....syukur alhamdulillah

Rezeki nak raya....syukur alhamdulillah

syukur alhamdulillah he he he... senyum..tak perlu kata apa-apa dapat email nie pagi tadi.. alhamdulillah hasil dari berblog ju...

Read more
Kerana terpaksa aku relakan.....

Kerana terpaksa aku relakan.....

ok...novel kedua yg dah abis Mummy Ayu baca pun best.... best sangat2 la... jom Mummy Ayu share sikit.... Kerana Terpaksa Aku Rel...

Read more
Buah hati Mummy.....

Buah hati Mummy.....

salam and morning semua!!! dah masuk bulan ogos... sekejab jer masa berlalu sedar tak sedar..dah nak raya dan tak lama lagi kengkaw...

Read more