Selamat Hari Merdeka!!!

Selamat Hari Merdeka!!!

salam and morning semua!! hari ni.. cuti sbb hari ulangtahun kemerdekaan Malaysia yg ke 55 tahun Mummy Ayu sgt bangga sebagai ...

Read more
Bomba datang berlumba-lumba

Bomba datang berlumba-lumba

mesti la dtg berlumba2.. sbb nak padamkan api.. see...yg nampak.. ada 4 buah bomba tengah padamkan api besar tu.. bertungkus lumu...

Read more
Terkini ~ secara langsung ~ KEBAKARAN

Terkini ~ secara langsung ~ KEBAKARAN

panas..panas.. sbb terbakar kan.. baru nie Mummy Ayu jengah2 kat tingkat opis Mummy Ayu  tengok2..ada API wah..bangunan apa terbaka...

Read more
Raya ke 6..baru balik kampung

Raya ke 6..baru balik kampung

balik dr Bukit Merah..raya kelima...no pic kami gerak awal pagi  sbb nak elak jam.... and singgah kat cheras jab raya kat rumah bbs...

Read more
Tetiba jer rasa teringin..yum yum..

Tetiba jer rasa teringin..yum yum..

actually teringin nie dr bulan puasa hari tu minta cik hubby belikan dia belikan kek choc kat starbucks.. emm...cedap but still tak...

Read more
Tak dapat mandi kolam la....

Tak dapat mandi kolam la....

balik dr jenjalan.. kan hujan kat ecopark so...tak leh jalan lagi.. kami gie lunch than lepak kat bilik Ian & Iris excied nak...

Read more
Eco Park, Bukit Merah Laketown Resort

Eco Park, Bukit Merah Laketown Resort

lepas ke Orang Utan Island kami naik boat ke.... Eco Park pulak.. (nie memang termasuk dlm eco combo tu) sampai2 jer kat entran...

Read more
Pulau Orang Utan, Bukit Merah Lake Town Resort

Pulau Orang Utan, Bukit Merah Lake Town Resort

salam & morning kengkawan... lambat sikit update ari nie sbb.. ~ semalam tak buat draft plus.. sampai2 tadi terus sarapan sbb...

Read more
Naik boat.....sapa yg nangis?

Naik boat.....sapa yg nangis?

sambungan entry tadi... kami pun siap2 nak naik boat ke Pulau Orang Utan  Ian & Iris .. masing2 excited tapi Mummy Ayu yg risau t...

Read more