I Love You... ILUS!!

I Love You... ILUS!!

dulu mood ASST .. sekarang mood ILUS plak memang angau betul dibuatnya Cukuplah Allah ada, Dia ada untukku cukup indah kan? M...

Read more
Lunch hari nie....

Lunch hari nie....

hari nie lunch.. plan...memang nak gather2... semalam dah msg2 ngan Net nak gie KLCC... ngedate ngan Amy & Suziey (nie pi...

Read more
Big Brother & Lil Sister...

Big Brother & Lil Sister...

pic..snap by Untie Wanie... (ma acih!) Ian..big brother & Iris...little sister emm.... mcm terbalik jer sbb yg big tu...

Read more
YES...novel yg ku tunggu2....

YES...novel yg ku tunggu2....

YES!! ramasi yg teka betul.. novel yg Mummy Ayu dok tunggu2. . dah sampai.... suka..suka sangat!!! tq Kak Melur Jelita tq adm...

Read more
SMILE...

SMILE...

salam and morning kengkawan salam jumaat semalam petang...balik keja nampak bungkusan nie :-) terus buat Mummy Ayu senyum ...

Read more
Dah mula dah....

Dah mula dah....

busy la sikit hari nie.. tu yg slow jer tu ok.... rasa mcm lama jer lagi but pejam celik, pejam celik.. dah nak masuk bulan okt...

Read more
Postponed la pulak....

Postponed la pulak....

salam and morning kengkawan!! lambat lagi update blog pagi nie.... busy busy.. so..apa yg postponed? semalam Ian kasi surat nie ...

Read more
Lunch tadi.......mamam burger.....

Lunch tadi.......mamam burger.....

semalam..ajak ngedate..busy hari nie.....jadi pulak Mummy Ayu ok jer...... so...hari nie turn dia pilih tempat lunch sfor two p...

Read more
Penantian itu satu penyiksaan

Penantian itu satu penyiksaan

apa yg Mummy Ayu dok tunggu2....??? ingatkan sampai semalam tapi.. v v v v takde pun :-( harap2 hari ni sampai la sbb...

Read more
Wordless la sangat

Wordless la sangat

salam and morning kengkawan!! hari nie.. boss takde :-) and pagi nie... tetiba jer idea pun takde emm... nak update pas...

Read more
Sebab nie la....

Sebab nie la....

ingat lagi tak entry nie? Cikgu tadika Ian suruh Mummy Ayu call dia.. sbbnya.. sabtu nie ada concert + graduation day tadika Ian ...

Read more
Jangan la demam yer....

Jangan la demam yer....

semalam dia dah flu sikit suap ubat dah pas tu.. kat sekolah pun..demam sikit balik ..makan ubat.. ok dah but flu still ada la ...

Read more
Ke sini plak......

Ke sini plak......

lepas gie Galena Lake Park kami pun gerak ke tempat lain.. mula2 gie umah Tok Umi amik geng2.. (Untie Syhra, Untie Wanie & Acu)...

Read more