Pizza lunch tadi

Pizza lunch tadi

ok..entry express nak cepat nie.. banyak keja olus nak balik awal malam nie.....ada function minggu depan update ~~~ lunch ta...

Read more
Juara untuk kali kedua

Juara untuk kali kedua

untuk kali yg kedua Mummy Ayu gie terjah ke senawang.. restoran Juara... emm.. hari tu gie layan char kuey teow jer semalam.......

Read more
Public handphone charging???? Pernah jumpa tak?

Public handphone charging???? Pernah jumpa tak?

mcm pelik kan tapi..ini yg namanya  'pelik tapi benar' semalam..lepas balik dr settlekan hal sekolah Ian singgah jab termin...

Read more
Menjala semalam petang

Menjala semalam petang

salam and morning kengkawan.. busy plak pagi nie tetiba.. kelam kabut di buatnya telifon bunyi tak henti2, mana nak print surat urgen...

Read more
Yang nie jer tak sempat nak settlekan

Yang nie jer tak sempat nak settlekan

urusan yg no 1 dah settle... urusan yg no 2 nie jer tak sempat nak settlekan.... apa  dalam bungkusan nie????? ini dia.. duit s...

Read more
Cuti hari nie kerana.....

Cuti hari nie kerana.....

hari nie kan Mummy Ayu  cuti and alhamdulillah.. settle dah urusan yg nak disettlekan.. nasib takde la sampai ke Jabatan Pelajaran ...

Read more
Hai.boleh berkenalan?

Hai.boleh berkenalan?

emmmm..penuh gaya lagi  mcm nak ngurat awek jer hari kan Mummy Ayu cuti so..pagi hantar Ian gie sekolah tengahari..amik Ian balik...

Read more
Aku Suka Dia (I Love You Stupid)

Aku Suka Dia (I Love You Stupid)

salam and morning kengkawan semua.... lambat sikit update blog pagi nie sbbb.... hari nie Mummy Ayu cuti nak uruskan pasal sekolah ...

Read more
Iris...busy buat apa tu?

Iris...busy buat apa tu?

ok la..abis dah citer banjir masuk citer lain plak.. nie pic minggu2 lepas gak nie snap by Untie Wanie emmm..agak2 Iris tengah bu...

Read more
Buka puasa semalam..paling sadis

Buka puasa semalam..paling sadis

pecah rekod lagi satu bab semalam ..... buka puasa yg paling sedih sekali rekod Mummy Ayu..buka puasa yg paling sedih... masa keja ...

Read more
Pecah rekod semalam....

Pecah rekod semalam....

so far rekod Mummy Ayu..... balik kerja... ada sekali dulu la.. sampai seremban pukul 9 lebih.. sbb time tu..hujan gak tapi takde b...

Read more
Saya antara yg terperangkap dlm jam semalam...cedih...

Saya antara yg terperangkap dlm jam semalam...cedih...

salam and morning kengkawan semua lambat update pagi nie bukan sbb lambat dtg tapi sbb internet slow maybe sbb hujan lebat semalam ...

Read more
Semalam baru tahu

Semalam baru tahu

semalam baru Mummy Ayu tahu..... sebelum nie Mummy Ayu tak pernah tahu.... yg Mummy Ayu tahu & ingat dia suka bunga ros.... ...

Read more