Coming soon.....this November...can't wait!

Coming soon.....this November...can't wait!

bukan tak sabar nak birthday..  birthday Mummy Ayu ngan Iris kan on november.. :-) tapi...... sebab v v v v Twilight Br...

Read more
Love of my heart!!!

Love of my heart!!!

asyik citer pasal Iris jer meh tepek pic Abang Ian plak nie snap malam semalam Abang Ian dok leka tgk kartun Mummy kacau suruh am...

Read more
Kurang bam bam kan?

Kurang bam bam kan?

nampak susut kan ketembaman pipi Iris??? yg baju bunga2 tu..pic awal november.... masa gie wedding  and yg sebelah tu.. pic weeke...

Read more
Apa ada pada 8 nov nanti?

Apa ada pada 8 nov nanti?

emmm.. ada apa on 8 nov??? v v v v v v v v v v ada appt sepital Iris so...sambut buzzday Mummy Ayu kat sepita...

Read more
What doc says?

What doc says?

semalam kan Mummy Ayu bawa Iris gie appt kat ENT follow up dr Iris demam ari tu.. dia ngadu sakit telinga so....doc refer Iris ke ENT...

Read more
Syukur alhamdulillah

Syukur alhamdulillah

salam and morning kengkawan!!! 1st ly... nak bersyukur sangat2.. alhamdulillah sbb.... ~ hari ni tak lambat sampai opis ~ and...

Read more
Appoinment at 2 pm

Appoinment at 2 pm

Nie la sbb Mummy Ayu balik awal petang nie ada appoinment bukan Mummy Ayu... tapi princess Iris... kan ada cita semalam Iris de...

Read more
Dapat lagi .. suka..suka...muah muah!!!

Dapat lagi .. suka..suka...muah muah!!!

mood gumbira sbb....dapat lagi emm..dapat apa tu? jgn pikir yg bukan2 tau.... :-) apa pun.. hug & kiss muah muah muah!!! ...

Read more
Late again!!

Late again!!

salam and morning semua pagi nie..Mummy Ayu lambat lagi sampai opis..kul 8.10 am :-( hari nie bukan sbb bas tapi sbb sendiri so...

Read more
Main doktor la pulak......

Main doktor la pulak......

lama rasanya tak upate citer diaorang berdua nie ~~~ mentang2 la..masing2 baru baik sakit and plus lately nie kan..manjang jumpa do...

Read more
Sampai merajuk cik abang nie

Sampai merajuk cik abang nie

emm.. gara2 lebihkan perhatian kat Iris jer minggu lepas... ada plak yg merajuk bukan merajuk serius sangat but...dia terlepas caka...

Read more
2 kali gie klinik and 1 kali gie hospital..nasib tak kena tahan wad

2 kali gie klinik and 1 kali gie hospital..nasib tak kena tahan wad

last week kan Iris tak sihat dari yg mula jangkit ngan Abang Ian tu... ingatkan kejab jer... sekali tu.... meleret2 ..... start dr ...

Read more
Sungguh..takde amik gambar pun raya haji kali nie

Sungguh..takde amik gambar pun raya haji kali nie

sungguh.. tak tipu tiada yang benar melainkan yang benar2 belaka ~~~~ raya haji kali nie... and 1st time gak la rasanya occasion ...

Read more
Menu Pagi Aidil Adha

Menu Pagi Aidil Adha

ok.. masuk cita hari raya plak Mummy Ayu...alhamdulilah.. senang sbb.... hari2 pun balik kg....balik seremban rumah Ibu Mummy A...

Read more
Kursus hari tu..dapat choc lagi.

Kursus hari tu..dapat choc lagi.

last week kan Mummy Ayu ada kursus kata 1 hari..tapi setengah hari jer... takde snap2 pun.. just......pic2 nie jer.. yg tak sangka ...

Read more
Takde bas pagi nie..alamak!!

Takde bas pagi nie..alamak!!

salam and morning kengkawan semua!! selamat kembali bekerja!!! or..masih bercuti lagi?? Mummy Ayu tak cuti pun keja jer boss ada ...

Read more
Selamat Hari Raya Korban!!!

Selamat Hari Raya Korban!!!

he he he.. Mummy Ayu dapat balik awal suka suka.. just nak wish.. selamat balik kg!! selamat menjalankan ibadat korban!!! hap...

Read more
Nak gaduh ker nak buat kuih raya nie?

Nak gaduh ker nak buat kuih raya nie?

as usual... kalua Tok Umi busy kat dapaur little chef nie pun buys gak nak menolong emm..pose ngan kayu golek2..tu..mcm nak gaduh j...

Read more
Raya haji pun ada kuih raya ek?

Raya haji pun ada kuih raya ek?

emm... jangan tak caya Ibu Mummy Ayu buat kuih raya malam semalam.. dua jenis jer.. tapi..ye la.. siap kuih raya lagi nie... ...

Read more
Hallloooooo!!!!!

Hallloooooo!!!!!

salam & morning kengkawan semua!!! halllooooooo!!! ada ker yg keja...macam Mummy Ayu nie or.... ramai yg cuti??? ye la..esok ...

Read more
Khas untuk Ibu aka Tok Umi tersayang!!!

Khas untuk Ibu aka Tok Umi tersayang!!!

Iris.....dah tak demam but still batuk2.... :-( Mummy Ayu nak balik memang nak balik sgt tapi.. boss ada, keja pun ada semala...

Read more
Abis dah!!!

Abis dah!!!

apa yg dah abis?? Mummy Ayu dah abis kursus dah dlm surat kata sampai petang sekali...setengah hari jer nasib dlm lab..depan komp...

Read more
Dapat upah sbb pandai makan ubat.

Dapat upah sbb pandai makan ubat.

semalam .... Mummy Ayu balik awal sbb ..... princess manja nie demam.. risau kat opis.. sejam sekali telefon Ibu.....tanya Iris mcm m...

Read more
Hari nie Mummy Ayu takde kat opis...

Hari nie Mummy Ayu takde kat opis...

salam and morning kengkawan !! hari nie... Mummy Ayu takde kat opis tau bukan cuti tapi... berkursus.. emm.... jarang2 ka...

Read more
TQ & I love you!!!

TQ & I love you!!!

tak perlu kata apa2... just... and.... to... v v v v v Mr. Nuff... http://www.nuffnang.com.my/ sbb.... kasi BE...

Read more