Semalam...Hospital Tuanku Jaafar, Seremban

Semalam...Hospital Tuanku Jaafar, Seremban

salam & morning kengkawan semua hari nie Mummy Ayu EL semalam setengah hari... dalam kul 10 lebih.. dapat call dari Ibu... mi...

Read more
Borang nak ngedate ngan princess Iris...

Borang nak ngedate ngan princess Iris...

semalam.. nampak borang nie kat wall Fida. wah..menariks tu.. so..share kat sini... sapa2...nak copy gak borang nie... senang ...

Read more
Lunch semalam..success!!!

Lunch semalam..success!!!

akhirnya selepas dipostpone .. semalam..berjaya gak kuar ngedate bersama destinasi.... sushi king @ Festival yum yum... sush...

Read more
Blur plak pagi nie..

Blur plak pagi nie..

salam and morning semua.. pagi nie...lambat lagi buat entry card reader...kabel..semua tertinggal kat umah :-( nasib ada gak 2 entr...

Read more
Nak buat apa yer?

Nak buat apa yer?

........................................................................... keja opis...semua dah siap? nak baca novel..tak bawak pul...

Read more
Hari Rabu dah...

Hari Rabu dah...

salam and... tuk semua!!! hari nie dah rabu kejab jer masa berlalu kan pejam celik pejam celik.. dah sabtu :-) suspen gak n...

Read more
Jadi tak???

Jadi tak???

sebab tak jadi kuar lunch kena tukar plan la plak... so..........masuk dlm sampul surat siap taip lagi nama tu.. plus SULIT.. ...

Read more
Playground time!!!

Playground time!!!

cita weekend lepas lagi petang sabtu tu... after Ian & Iris bangun tido.... siap2..nak gie main kat padang al maklum la.. ply...

Read more
Tak jadi lagi...

Tak jadi lagi...

suppose kuar ngedate ngan Net hari nie plus sambut buzzday dia kan tapi.... terpaksa di cancel kan.. sbb nya..Net ada jamuan plak...

Read more
Ada apa hari ini???????????

Ada apa hari ini???????????

salam and morning kengkawan semua salam selasa!!! hari nie... hari selasa 2 okt 2012 bersamaan dengan  16 Zulkaedah 1433  an...

Read more
Lagi satu dah sampai....

Lagi satu dah sampai....

mood gumbira sgt... sbb.. 1st... boss takde... he he he.... leh la relax sikit 2nd... novel lagi satu dah sampai.. sabtu ...

Read more
Sabtu lepas....

Sabtu lepas....

pagi sabtu tu..Ian sibuk suruh bawak dia gie pertandingan mewarna kat paroi ada majlis janji ditepati tu.. alahai..kat situ confirm2 ra...

Read more
Masterchef Malaysia 2

Masterchef Malaysia 2

masterchef malaysia yg 2 ..dah bermula dah tapi season kali nie.. Mummy Ayu kureng follow sikt la cuma tgk time pemilihan dulu jer.. ...

Read more
Jenjalan bertiga weekend lepas.....

Jenjalan bertiga weekend lepas.....

salam and morning kengkawan.... hari baru, minggu baru & bulan baru.. kejab jer kan? so.....weekend lepas sekali lagi..Daddy ...

Read more