USS Part 5 ~ Far Far Away

destinasi yg seterusnya..
yg paling Iris tunggu2....
"kita nak tgk shrek.."
emm..kami ke Far Far Away 
dr jauh pun dah nampak dah castle tu..
cantiks....
Ian & Iris kat entrance..
and of coz...

4 of us..
emm..lve this pic..
nak edit  & of coz..frame kan
:-)

anak2 plus anak2 buah

welcome...
sampai sini..
terus masuk tgk 4D shrek

memang best sangat & nampak real..
kena bersin donkey tu, rasa labah2 kat kaki..
memang best la...
Iris pun paling enjoy kat sini
Ian of coz la kan..

semua pakai cermin mata...

Daddy, Mama Liza & Acu Faizal...

lepas abis tgk tu...
as usual..singgah kedai souvenir shrek plak...
tak beli pun..
posing2 jer ngan patung2 cute tu...

posing..jangan tak posing

Mummy pun nak jugak..
:-)

kat luar kedai...

kat fountain...
best!!

pas tu..gie rumah shrek plak..

emmm......

kids....

time nie dah kul 5 lebih
kami tunggu kul 6 sbb nak tgk water world show..
so..tak masuk mana2 pun..just jenjalan jer..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. 4D?
    mmg terbaek tu kalau tengok 4D.
    3D pun shark rasa dh cukup gempak.

    ReplyDelete
  2. Bestnyer... ntah bila nak merasa tgk sndiri ni...huhu..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...