Shoplinks.Asia

Thursday, November 21, 2013

USS Part 8 (final)

okay..
last entry pasal holiday ke USS weekend lepas
(rasanya la..)

semua mainan kat dalam USS tu..tutup kul 8 malam
kami punya bas plak..kul 10 malam
so..ada 2 jam lagi sementara nak balik
kebetulan plak..kul 7.30 malam tu ada show bunga apai
kami pun layan la
show bunga api..
biasa la..memang cantik..

wah....

lepas tu...semua dah ada...
Ian & Daddy pun sempat la masuk kat transformers tu..
kami pun kuar la..
and..gie kat tempat bas
mana la tau, bas dah sampai...leh lepak dlm bas
penat..jgn cakap la kan
but..seronok!!

tapi..bas tak sampai lagi
sekali...my BIL ckp..
ada show air pancut plak..kat atas
so...dr duduk saja
kami pun..naik balik
tgk..org dah ramai dah
but..memang worth it la..
nampak tak....mcm 2 ekor burung bangau kan...

air pancut tu..kuar kat tepi skrin besar tu..
konon2 dia punya kepak..
ada jalan cerita
sweet & cantik sgt

plus ngan lampu2 tu
memang keatif la...
pas tu....ada bunga api jugak
but..sekejab jer la..
dlm kul 9.30..dah settle dah
bila dah abis semua...
dia jadi mcm nie
wah..lampu2....cantiks!!

Mummy Ayu...tah apa rupa tah
ngan topi shrek Daddy tu
plus kepenatan
but..still nak posing2..
:-)

Mummy Ayu ngan bebudak

naik bas...
balik...
bebudak...semua dah zzzz
jenuh nak kejut bila sampai kat kastam

balik....singgah makan jab bila dah sampai JB tu
dah kenyang baru masuk bilik...

sampai bilik..kasi diaorang mandi sikit
than tukar baju tido...zzzzzzz

antara yg Mummy Ayu shopping kat sana...
sowie..tak dapat nak beli banyak sangat
nak buat giveway pun..tak dpt la
faham2 jer la...dah convert dr RM ke SD
emmm..boleh tahan kan
just beli souvenir utk diri sendiri & family jer..

esok paginya..
memang malas jer nak bangun
but.....dah nak balik dah
so...siap2..
turun gie sarapan...
kat coffee house

and....naik bilik..
kemas2 barang...check out

mula2 diaorang kata nak singgah Johor Premium Outlet
dah seronok dah..
sekali ak jadi
sbb Abah..tak sihat sgt
so..terus balik jer..

singgah makan kat Pagoh..than terus ke Seremban
berakhirla percutian kami ke USS..
seronok + best + fun = nak pegi lagi rasanya

:-)

5 comments:

mama tisya said...

sronok la dpt tgk bunga api..aku dlu tk sempat

zarena heeney said...

SGT2 LAH TERUJA
tak dpt pergi
dpt baca cerita dr ayu pun dah seronok :)

Iela Fazielah said...

cepatnyer dah part lapan..br nak stat baca..jeles kat ayu...

Aleyn said...

bestnyer....ari tu gi USJ ngan member2...kali ni teringin sangat nak g ngan family...semoga doa termakbul...amin

dela said...

lama x tgok bunga api.. :(

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno