3 + 3 lagi pemenangnya ialah....................

3 + 3 lagi pemenangnya ialah....................

okay........ 1st of all..sowie sbb lama tunggu and now...jangan tunggu2 lagi jom kita tengok.. pemenang bagi  giveaway Mummy Ayu yg le...

Read more
Tak sekolah hari nie????

Tak sekolah hari nie????

apo nak dikato? hari nie ada budak tak gie sekolah emmmm... agak2 tu sapa yer??? hero Mummy Ayu...Ian ataupun princess Mummy ...

Read more
Harap2 hari nie dua2 pun ok di sekolah...........

Harap2 hari nie dua2 pun ok di sekolah...........

hari nie Ian & Iris gie sekolah.. as usual but harap2 hari ni dua pun ok dah la kat sekolah tak mau nangis2 lagi yer sayang.......

Read more
AJL 27 semalam....memang best!!!!!!!!!!!!

AJL 27 semalam....memang best!!!!!!!!!!!!

rasanya ramai yg tgk semalam AJL 27 siaran langsung kat tv 3 and spt yang semua dah tau keputusan penuhnya Juara ~ Terukir Dibintang ...

Read more
I'am searching and ..............

I'am searching and ..............

salam and morning kengkawan selamat hari isnin!!! last week.tak sempat nak buat entry petang jumaat tu sbb dok busy ngan mcm2 kerja ...

Read more
Senarai nama yg join giveaway Mummy Ayu

Senarai nama yg join giveaway Mummy Ayu

okay...tamat sudah giveaway Mummy Ayu nie tq so much pd semua yg sudi join ... and..kalau boleh nak umumkan pemenang nya hari nie gak...

Read more
Iris di tadika kemas

Iris di tadika kemas

lepas hantar Ian.....Mummy Ayu gerak gie hantar Iris pulak 2nd day.....ingatkan ok la sekali.. tengah beratur nak nyanyi Negaraku.....

Read more
Ian di sekolah on 2nd day

Ian di sekolah on 2nd day

ok...1st day berjalan dgn lancar adakah 2nd day pun sama? 2nd day...Mummy Ayu gie hantar Ian..Daddy tak dpt parking plus Iris pun awa...

Read more
Ready to school....

Ready to school....

salam and morning kengkawan semua salam jumaat!! hari nie Mummy Ayu dah mula kerja so..hari nie Ian & Iris..Daddy yg kena uruskan...

Read more
3 orang pemenang dulu Mummy Ayu umumkan hari nie..

3 orang pemenang dulu Mummy Ayu umumkan hari nie..

okay....tamat sudah giveaway Mummy Ayu so... esok Mummy Ayu masuk keja..baru Mummy Ayu umumkan nama pemenang.. but today... mcm y...

Read more
Tamat sudah.....

Tamat sudah.....

ok...tepat jam 3 petang..bersamaan 3.1.13 tamat sudah... giveaway Mummy Ayu... terima kasih kepada semua yg sudi join.... and ....

Read more
Life Is Beutiful Giveaway

Life Is Beutiful Giveaway

(entry melekat...new entry sila turun ke bawah..tq!) dengan lafaz bismillah Mummy Ayu nak mulakan giveaway penutup tahun nie & pe...

Read more
Birthday sapa plak nie???

Birthday sapa plak nie???

emmmm.....agak2 birthday sapa nie? birthday Ian..bukan.sbb birthday Ian bulan 2 birthday Iris lagi la bukan sbb baru je lepas bulan 1...

Read more
Pasta time....

Pasta time....

malam 1 jan lepas.. mood tengah rajin nak masak2 so.... dua jenis pasta sekali Mummy Ayu masak and... siap dah.. spagethi w...

Read more
Last day....

Last day....

salam and morning kengkawan semua... hari nie Mummy Ayu still cuti esok baru keja tapi as usual..ada gak la sikit entry autopublish y...

Read more
Novel lagi......

Novel lagi......

nie la hasil shopping Mummy Ayu kat book fair KL sentral isnin hari tu.. apa lagi kalu bukan novel... tapi tak la bila nak baca nie ...

Read more
Lunch on last day of 2012 with BFF

Lunch on last day of 2012 with BFF

ingatkan kami jumpa tahun depan jer sbb akhir2 tahun nie.masing2 busy kan sekali Isnin lepas..Net ajak ngedate Mummy Ayu ok jer sbb b...

Read more
Buku-buku sekolah Ian

Buku-buku sekolah Ian

sabtu lepas dah settle urusan pendaftaran.. Mummy Ayu ke koop sekolah Ian beli buku... koop sekolah tu kecik jer.. tak snap2 pun..s...

Read more
Cerita backdated....

Cerita backdated....

ingat tak entry masa PH chritsmas day last week.. kan Mummy Ayu entertain budak 3 org tu kat marrybrown ..main bola2.... pas tu... ka...

Read more