Budak yg makin bam bam...

Budak yg makin bam bam...

pic snap by Angah....semalam petang dah la bam bam... saja jer dia bulatkan mata dia tu and................. saja jer dia tongg...

Read more
Persatuan Ibu Bapa & Guru (PIBG)

Persatuan Ibu Bapa & Guru (PIBG)

Alahai... dr sekolah dulu...Mummy Ayu memang tak minat bab2 PIBG nie ye la..time tu student kan tapi Ayah Mummy Ayu ..memang aktif ...

Read more
Dari Washington DC

Dari Washington DC

semalam.. ada sorang pegawai nie..baru balik dr outstation and..Mummy Ayu pun dapat la souvenir dr sana tapi bukan FM... ......

Read more
Satu hari jer

Satu hari jer

salam and morning kengkawan semua selamat hari khamis!!! hari nie Mummy Ayu cuti... satu hari jer.. sbb... mcm yg Mum...

Read more
He’s coming home...tomorrow!

He’s coming home...tomorrow!

esok.. hari yg dinanti2 kan....   kenapa? mengapa? sbb... esok.................... Mummy Ayu cuti 1 hari kenapa? ...

Read more
Blank tetiba......

Blank tetiba......

emmmm... dah takde idea nak cita apa... tetiba jer takde idea & takde cita will sambung lagi nanti.. bila ada idea & ceri...

Read more
Kekasih Halal

Kekasih Halal

Apa maksudnya kekasih halal? Emmmm..... Nie bukan halal yg dikeluarkan oleh JAKIM tu yer Tapi.... Ini adalah... V V V ...

Read more
Have a nice day!!!!

Have a nice day!!!!

salam and morning kengkawan semua!! selamat hari rabu!!! harap2 hari nie tak busy la... :-)

Read more
Sampai dah...

Sampai dah...

semalam....yg ditunggu dah sampai.... apa tu??? apa lagi..novel baru.... suka.suka!! tak sabar nak baca.. currently tgh baca ...

Read more
My hero...

My hero...

semalam Ian bawak balik nie.... name tag ketua kelas wah..hero Mummy Ayu dah jadi ketua kelas 1 mercury bangga Mummy Ayu... (ch...

Read more
Hadiah lagi....suka suka!!

Hadiah lagi....suka suka!!

last week...menang GA...akan dapat hadiah semalam plak...dpt komen & msg.minta alamat.. emm..menang apa plak nie? sekali gie ...

Read more
Ian & Iris....

Ian & Iris....

last weekend...petang sabtu tu Ian & Iris bangun tido.. siap2..gie Mydin...nak beli brg dapur sikit2.. sampai2..masing2 lapar p...

Read more
Morning kengkawan!!

Morning kengkawan!!

salam and morning semua salam selasa!!! warm up dulu.... breakfast dulu.. jab lagi.. sambung lagi!! :-)

Read more
Yeah...saya menang!!!

Yeah...saya menang!!!

punya la seronok sbb menang... he he he sebenarnya Mummy Ayu nie memang dah lama slow bab2 contest atau gveaway nie kalau yg Mumm...

Read more
Angpau for Ian & Iris.

Angpau for Ian & Iris.

balik dr majlis maulud di rasul Iris tu lepak rumah Ibu jab sambil kemas2... plus tunggu uncle sebelah rumah tu balik.. nak pas kan...

Read more
Berani betul ...

Berani betul ...

emmmmm.. dah anak lelaki tu....lelaki jugak kan hari tu la... masa majlis sambutan maulidur rasul tu ada pasukan bomba buat pamer...

Read more
Sambutan Maulidur Rasul tadika Iris

Sambutan Maulidur Rasul tadika Iris

sabtu lepas.. gigih la bangun pagi2.... siap2.... siap2 kan Ian & Iris.... and kami bertiga jer plus geng2 tadika Ian.. gie s...

Read more