Finally.....

Finally.....

alhamdulillah.. selamat sampai kat rumah dah (rumah Ibu..lum balik rumah sendiri lagi....tunggu Ian balik sekolah) seronok sgt.... ...

Read more
Birthday boy....potong rambut

Birthday boy....potong rambut

dah sekolah nie..kena la selalu ke sini.. kalu dulu tadika..ok lagi kalu tak pendek sgt rambut but ..dah sekolah kebangsaan..kena la ik...

Read more
Topeng

Topeng

tak tau la berapa banyak dah topeng beli untuk bebudak nie suka sangat main topeng kali nie..ultraman, spiderman & minnie mouse ...

Read more
TODAY

TODAY

salam and morning kengkawan semua selamat hari khamis...!!!!!!!!!!! hari nie Mummy Ayu balik dr outstation yahooooo!! tengah hari...

Read more
Tak tau nak kasi hadiah apa

Tak tau nak kasi hadiah apa

sebab Ian dah besar plus bila tanya Ian..nak hadiah apa.. Ian mesti cakap..apa2 pun boleh. so... memang no idea sgt nak kasi hadi...

Read more
Iris dah pandai dah....

Iris dah pandai dah....

last year kan.Mummy Ayu ada update pasal Ian pandai tulis & eja nama dia sendiri tahun nie.update paal Iris pulak see....Iris dah...

Read more
Pertama untuk tahun ini...

Pertama untuk tahun ini...

akhirnya...dapat jugak ma acih sangat2...!!! suka....suka...suka.. apa tu? ye la..dok baca kengkawan semuanya dapat :-( Mummy...

Read more
WEDNESDAY!!!!!!!!!!!!!!!!!

WEDNESDAY!!!!!!!!!!!!!!!!!

salam and morning kengkawan!! happy working!!

Read more
Ian's 7th birthday celebration...part 3

Ian's 7th birthday celebration...part 3

okay.... mcm yg Mummy AYu cakap hari tu birthday Ian tahun nie..kami sambut simple2 jer tapi..3 kali gak la Ian potong kek nie........

Read more
Hari nie....

Hari nie....

ok..mcm yg Mummy Ayu cerita pagi tadi.. hari nie Mummy Ayu akan gerak gie outstation emm..lama gak la tak gie outstation mcm nie la...

Read more
Lolichoc lagi..

Lolichoc lagi..

rajin tak rajin gak la nie saja suka2... buat lolichoc lagi sikit kali nie... untuk kengkawan Ian tahun nie tema (konon2nya la)...

Read more
Ian's 7th birthday celebration..part 2

Ian's 7th birthday celebration..part 2

ok.jom jengah cita celebrate birthday Ian lagi nie..on the actual day yer.. 3 feb 2013 nie kek kecik jer.... saja suka2.. sbb I...

Read more
Setelah sekian lama....

Setelah sekian lama....

salam and morning kengkawan semua salam selasa hari nie....Mummy Ayu ada kat opis 1/2 hari jer... petang nanti. Mummy Ayu..takde ka...

Read more
Goodies untuk kengkawan ngaji Ian...malam nanti

Goodies untuk kengkawan ngaji Ian...malam nanti

nie.....Mummy Ayu buat jumaat lepas... pagi tu..gie kedai beli barang2nya antara isi kat dalam.... ada buble.... pas tu ada la ...

Read more
Hadiah birthday Ian..in advance!

Hadiah birthday Ian..in advance!

hadiah nie dr Daddy & Mummy..plus Iris sekali la (boleh?) sabtu pagi tu..sebelum gie rumah Mama Liza Daddy dah kasi awal sehari l...

Read more
Ian's birthday celebration Part 1

Ian's birthday celebration Part 1

nie memang dah plan ngan Mama Liza kira mcm nak suprise kan Ian gak la minta Mama Liza tempahkan kek untuk Ian plus.ada gak yg lain...

Read more
Majlis Doa Selamat & Kesyukuran

Majlis Doa Selamat & Kesyukuran

ok.. jom cita pasal kenduri doa selamat umah Mama Liza (my SIL) ....sabtu lepas nie la reason...Mummy Ayu tak leh nak join buzzday part...

Read more