Esok nak tgk cita nie...

Esok nak tgk cita nie...

orang lain dah tgk dah Mummy Ayu baru nak gie tgk esok cita nie..... nak bawak Ian & Iris.. Daddy..work.. :-( kan Didi dah ...

Read more
Dah selamat dah!!!

Dah selamat dah!!!

kan darihari tu  Mummy Ayu dok pikir2.. dok timbang2.. and hari nie.. dah selamat dah pun... apa dia? emmm.... dah sela...

Read more
Salam Jumaat!!!

Salam Jumaat!!!

salam and morning kengkawan semua Salam Jumaat!!!! :-)

Read more
Bakal ustazah.......

Bakal ustazah.......

semalam la nie.. Iris pakai jubah & tudung comei2 so..Mummy Ayu pun ..as usual.. snap2.. bukan main lagi senyum princess bam ba...

Read more
New look....bilik Ian & Iris

New look....bilik Ian & Iris

weekend lepas kan Mummy Ayu tak gie mana2 so..projek.....selain dr buat dadah/dadih tu ..Mummy Ayu make over kan bilik Ian & Iris ...

Read more
Apa yang Yes, apa yg NO semalam...

Apa yang Yes, apa yg NO semalam...

ada tak yg tertanya2 semalam petang...? apa yg YES or No tu??? sebenarnya.. Mummy Ayu nie dok la pikir2.. nak ke tak nak? apa y...

Read more
Triple T

Triple T

salam and morning kengkawan semua selamat hari khamis!!! mcm biasa.. entry pemanasa dulu jab lagi sambung and hpefully today ...

Read more
Tak tahu lagi..

Tak tahu lagi..

emmm..... tak tau nak ker tak nak??? apa tu????

Read more
?????????????????????

?????????????????????

salam and morning kengkawan semua selamat hari rabu!!! hari nie Mummy Ayu takde idea la plus takde pic yg nak dishare kan and ...

Read more
Dadah dah siap lum Mummy?

Dadah dah siap lum Mummy?

jangan terkejut lak baca tajuk entry Mummy Ayu yer and jangan ada yg ingat Mummy Ayu jual dadah plak uuiii...minta simpang nanti ad...

Read more
Mari mewarna!!!

Mari mewarna!!!

weekend lepas.. kami memang tak ke mana2 pun setelah plan asal tak berjalan dgn lancar so..just kat umah Mummy Ayu busy gak sbb m...

Read more
Jom kita sarapan dulu....

Jom kita sarapan dulu....

salam and morning semua salam selasa!!!! Mummy Ayu sampai awal pagi nie chewah..bersemangat la plak.. padahal..boss takde pun he ...

Read more
Selamat Hari Polis!!!!!

Selamat Hari Polis!!!!!

1st of all.. nak wish.. SELAMAT HARI POLIS kepada semua officemate Mummy Ayu..yg polis la yer kepada semua polis2 di Malaysia a...

Read more
Pegi ker F1 weekend hari tu

Pegi ker F1 weekend hari tu

last week kan Mummy Ayu ada update   yg Mummy Ayu dpt 4 kpg tiket ke F1 emmm... agak2 Mummy Ayu pegi ker? sbb Mummy Ayu bukan min...

Read more
Hari nie..Ian & Iris kena tinggal ngan.....

Hari nie..Ian & Iris kena tinggal ngan.....

mcm yg Mummy Ayu update pagi tadi hari nie..Ibu & family yg lain otw balik dr Penang (ada wedding) Mummy Ayu tak ikut la of coz s...

Read more
Happy monday?

Happy monday?

salam and morning semua!! selamat hari isnin!! malas je nak gie keja but keja is keja hari ni.....Tok Umi & family yg lain....

Read more
Salam jumaat

Salam jumaat

salam and morning semua salam jumaat.. baru abis sarapan now.. nak buat keja pulak happy working semua!!!!

Read more
Dapat dah, tapi tau lagi...

Dapat dah, tapi tau lagi...

semalam dapat dah nie.... 4 keping tiket untuk tengok FI weekend nie Mummy Ayu bukan minat pun Didi ye la tapi bila kasi tau Di...

Read more
Hasil tangan Iris

Hasil tangan Iris

malam semalam..bukan main excited lagi Iris nak tunjuk nie kat Mummy Ayu emm... "apa nie sayang?" kengkawan agak..apa? ...

Read more
Make my day!!!

Make my day!!!

salam and morning kengkawan semua selamat hari khamis!!! hari nie......boss takde hopefully tak busy but... ada 2,3 perkara yg ...

Read more
Songkok ke kopiah???

Songkok ke kopiah???

emmm.... yg mana pilihan ... of coz la bukan kita kan pilihan untuk husband or anak2 lelaki kita songkok ke kopiah??? bagi M...

Read more
Macam-macam la Princess Iris nie....

Macam-macam la Princess Iris nie....

meh tgk pic2 Iris nie snap masa kenduri weekend lepas mcm2 memek muka Iris buat lawak jer la... nie nama nya..mood tengan baik......

Read more