Akhirnya .......

Akhirnya .......

setelah dah laaaaammmmmmmaaaaa tak jumpa & ngedate.. akhirnya.. lunch tadi.. berjaya gak ngedate ngan my dearest BFF yg super dup...

Read more
"Aik....hari2 hantar barang kat rumah nie?"

"Aik....hari2 hantar barang kat rumah nie?"

semalam sampai lagi satu pos laju untuk Mummy Ayu kat rumah and kebutulan..posmen yg sama hari sebelum tu and..yg terima pun...Ibu Mumm...

Read more
Dapat FM lagi dr Didi...ma acih!!!

Dapat FM lagi dr Didi...ma acih!!!

semalam...dapat FM lagi dr Didi wah..sekarang Didi menyokong sepenuhnya minat Mummy Ayu mengumpul FM agaknya..bila plak nak support Mum...

Read more
My Girlfriend is Gumiho

My Girlfriend is Gumiho

ok...meh layan cita korea lagi nie satu lagi drama korea yg Mummy Ayu baru abis layan mula2..ingat cita nie tak best but...bila googl...

Read more
Hari ini hari Jumaat..

Hari ini hari Jumaat..

salam and morning semua salam jumaat.... mesti semua pun happy sbb hari nie dah jumaat esok dah weekend so..... cepat2 sarapan,...

Read more
I'am Mrs. Kertu

I'am Mrs. Kertu

ok..jom layan novel yg terbaru..yg baru abis Mummy Ayu baca pagi tadi keluaran Penulisan2u jugak I'am Mrs. Kertu sinopsis k...

Read more
Novel dah sampai, tapi bukan saya yang punya...

Novel dah sampai, tapi bukan saya yang punya...

semalam petang... balik keja..dapat bungkusan nie tak yah teka2..memang novel pun la kan tapi..novel nie bukan Mummy Ayu punya em...

Read more
Bila Nak Saksi

Bila Nak Saksi

ok..review novel time.... novel kali nie... keluaran Penulisan2u...adik beradik ngan Karya Seni gak pinjam kat adik opis Mummy Ayu t...

Read more
Mahal ke tak?

Mahal ke tak?

semalam kan Mummy Ayu ada update pasal Mummy Ayu beli bean bag nie and..ramai yg komen & tanya.. "mahal ker?" jawapanny...

Read more
Untuk semua kengkawan.....

Untuk semua kengkawan.....

salam and morning kengkawan semua selamat hari khamis... selamat sarapan and selamat bekerja!!!

Read more
Presenting....

Presenting....

semalam Didi call....and kasi tau yg Didi baru beli new pets (pet ker ni) kira binatang peliharaan dia la emmm... agak2 Didi beli a...

Read more
Dah makin hampir....

Dah makin hampir....

baru sekejab tadi.. PM dah umumkan ...... Parlimen Malaysia.....dah dibubarkan so...maksud nya tanggungjawab kita sbg rakyat Malays...

Read more
Dapat jugak akhirnya...

Dapat jugak akhirnya...

Mummy Ayu memang minat sgt ngan bean bag and memang nak beli untuk letak kat rumah and....semalam balik keja terus gie beli (sbb da...

Read more
Senyum selalu yer..

Senyum selalu yer..

salam and morning kengkawan semua selamat hari rabu.. mula kan hari anda semua dengan senyuman.... :-)

Read more
Nie nama nya....Mummy yg gatal tangan

Nie nama nya....Mummy yg gatal tangan

nie bukan anak yg buat tapi Mummy dia yg buat.... belikan sticker ABC untuk Ian & Iris weekend lepas and..balik tu..diaorang do...

Read more
Yeah....saya menang!!

Yeah....saya menang!!

menaip dengan rasa gumbira sbb.... saya menang!! yeah!!! Mummy Ayu nie kan sekarang memang slow mlow sikit bab contest or givew...

Read more
Water color

Water color

balik dr rumah Tok abah & Tok Umi pas dah celebrate bday Tok Abah.. kami pun balik rumah (banyak nak siapkan) and....untuk kasi...

Read more