Dari Ayu kepada Ayu

Dari Ayu kepada Ayu

semalam balik keja..... ada sampul surat untuk Mummy Ayu.. :-) untuk Mummy Ayu daripada Kak Eye You. . ma acih kak!!! barang yg...

Read more
4 orang .......

4 orang .......

as usual.. memang susah kalu nak amik gambar budak2 nie kan tambah2 lagi ...bila diaroang dah berkumpul ngan geng2 diaorang nie dia...

Read more
Majalah..Oh My English!

Majalah..Oh My English!

tak tau pun tentang majalah nie.... sekali..weekend lepas..singgah 7 eleven.. aik..ada majalah Oh My English!!! terus belikan untuk I...

Read more
Sunshine..

Sunshine..

salam an morning semua salam selasa!! pagi nie..cuaca cerah jer... mood nak keja jer yg tak berapa nak cerah.. :-( malas.... ...

Read more
Address please..

Address please..

kepada pemenang giveaway Mummy Ayu lepas ... sila emailkan alamat ke..idayualwi@gmail.com untuk tujuan pengeposan hadiah.. so far.....

Read more
Punya la adventure nak amik gambar nie..

Punya la adventure nak amik gambar nie..

masa nie kat wedding sabtu lepas tu... Mummy Ayu nak amik la gambar ngan bam bam Irul nie... see....bam bam kan? bulat... matanya...

Read more
Kenduri kawin sabtu lepas

Kenduri kawin sabtu lepas

sabtu lepas....cousin Mummy Ayu kawin... kat area batu caves sana... mula..malas je nak gie but..Ian & Iris nie memang excited skt ...

Read more
Iris pun sama jugak...

Iris pun sama jugak...

masih cita PRU lagi.. nie pic sabtu lepas... masa otw nak gie wedding tu.. terserempak ngan group2 yg tengah berkempen.. dapat tshi...

Read more
Mengundi semalam....

Mengundi semalam....

semalam.. meh layan pic & cerita sekitar Mummy Ayu mengundi semalam nak jugak share tu..ye la..bukan tiap2 tahun pun... and..nie ...

Read more
Mengharap jer...

Mengharap jer...

salam and morning kengkawan semua selamat hari isnin.... 1st of all...alhamdulillah.. semalam dah selamat dah kita menjalankan tanggu...

Read more
PRU 13

PRU 13

esok....hari kita mengundi emmm...... undi guna akal, jgn ikut perasan... Mummy Ayu ngundi kat sini nie sbb ikut alamat lama......

Read more
Aik..mana pegi semua patung2?

Aik..mana pegi semua patung2?

nie projek rabu lepas.... emmm.... lapang jer nampak katil Ian & Iris kan? tukar cadar.... and...aik..takde patung2 dah? se...

Read more
Manisnya Cinta

Manisnya Cinta

mood baca novel...dah pelan2 datang... but still frust..tambah2 bila baca ..ada yg dah abis dah baca My Precious Iris tu... but..its ok...

Read more