Have a great weekend kengkawan!!

Have a great weekend kengkawan!!

nie snap pagi tadi saja..takde keja namanya... apa pun.. just wanna say.. ............... and.... minggu depan sekolah da...

Read more
Dah beli kain untuk baju raya..

Dah beli kain untuk baju raya..

tahun nie mcm awal sikit  beli kain untuk buat baju raya... sbb.. tahun nie Daddy nak tempah plak baju melayu dia so..kena la beli ...

Read more
Hero Aku Tomboy

Hero Aku Tomboy

dah abis baca dah sebuah... :-) semalam pagi mula, semalam malam abis.. novel tak tebal pun.. cerita pun layan so..laju la... ...

Read more
Yeah......!!!

Yeah......!!!

salam and morning kengkawan semua!!! salam jumaat.. best nya, legnya, seronoknya.. sbb hari nie dah hari jumaat... :-) biasa la k...

Read more
Tak sabar nak tengok cartoon nie..sambungan Monster Inc

Tak sabar nak tengok cartoon nie..sambungan Monster Inc

boleh tak..tajuk mcm tu? kalah kan anak2 plak.. he he he.. but serius....bila nampak poster nie masa gie tgk The Croods hari tu mem...

Read more
Mood ~ HAPPY!!!

Mood ~ HAPPY!!!

suka..suka.. see..senyum lebar kan kenapa? mengapa? why? v v v v v v v v v v v sbb.. v v v v v v ...

Read more
Dah sampai dah lagi 2 ......

Dah sampai dah lagi 2 ......

hari isnin tu sampai satu & semalam sampai lagi satu suka la of coz apa itu?? v v v v v v v v v apa lagi ...

Read more
Bukan Kerana Aku Tak Cinta

Bukan Kerana Aku Tak Cinta

okay..jom review novel.. semalam baru abis sebuah lagi novel.. just on time..sbb lagi 2 novel baru dah sampai.. :-) Bukan Kera...

Read more
Salam Israk Mikraj

Salam Israk Mikraj

Kronologi Israk dan Mikraj   1. Sebelum Israk dan Mikraj Rasulullah S. A. W. mengalami pembedahan dada / perut, dilakukan oleh ...

Read more
Selamat pagi!!

Selamat pagi!!

salam and morning semua!! hari nie..busy sikit..boss punya jadual pack sgt and PA dia pun..kelam kabut sikit la... intro sikit dulu...

Read more
Thank you semua!!

Thank you semua!!

1st of all.. nak say thank you pada semua yg wish happy anniversary kat Mummy Ayu & hubby.. kat blog, kat FB, kat instagram.... ...

Read more
9 tahun kita bersama....

9 tahun kita bersama....

sepanjang 9 tahun bersama..... of coz la mcm2 kan.. gaduh2 manja tu..adatlah sedangkan lidah lagi tergigit.... apa pun...we are...

Read more
Wedding anniversary yg ke 9......hari ini...

Wedding anniversary yg ke 9......hari ini...

salam and morning kengkawan semua.. selamat hari rabu!! today is a special day & meaning full day (chewah) hari nie..genap la 9...

Read more
Wadihana Islamic Steakhouse

Wadihana Islamic Steakhouse

Emmmm....lum jumaat lagi... kami dah ngedate2 dah almaklum la...sekarang jarang2 kami kuar kalau bukan Net yg ada hal, Mummy Ayu plak...

Read more
Dapat lagi....

Dapat lagi....

Semalam balik keja..... my bro...Dido kasi ni..... dia beli hari tu Suka....and .. ma acih!!!! apa dia kasi?...... V V ...

Read more
Pagi yg gelap

Pagi yg gelap

Salam n morning semua salam selasa semua!!!!  pagi nie... gelap ... sbb..... masa Mummy Ayu sampai opis pagi tadi.... opis bl...

Read more
DIY & goodies ~ Superhero Birthday party

DIY & goodies ~ Superhero Birthday party

sambung sikit lagi cerita buzzday party last weekend yer.. invitation card.. Mama Liza whatspp jer.. sekarang dah senang kan? so....

Read more
Superhero birthday party!!!

Superhero birthday party!!!

okay.. meh layan pic Mummy Ayu ke birthday party..last weekend emm..kan dah lama rasanya tak ke buzzday party so..last saturday...ana...

Read more