Calon Isteri Jutawan

Calon Isteri Jutawan

nie the only novel Mummy Ayu beli dlm bulan nie.so far.. sbb novel kat adik opis Mummy Ayu nie pun..banyak yg lum baca so..slow sikt be...

Read more
Sambung entry semalam...

Sambung entry semalam...

sowie sbb tak abis kan entry semalam petang.. busy la plak.. so....sabtu lepas... 3 of us......in white & jeans. gie sini.....

Read more
Sweet 21

Sweet 21

salam and morning.. salam selasa!! hari nie dah 21 hari kita semua berpuasa kejab jer kan pejam celik... aik..minggu depan da...

Read more
Ian & Iris....sabtu lepas

Ian & Iris....sabtu lepas

dah lama rasanya tak tepek pic 2 org model tetap blog Mummy Ayu nie... so..here u are.. my encem hero..Abang Ian & my princess..I...

Read more
Beli tudung online & dapat diskaun...jom!!

Beli tudung online & dapat diskaun...jom!!

ha...berita baik.... plus..dah nak raya nie kan? mana tau..ada kengkawan yg tengah cari tudung raya... Mummy Ayu ada good news nie.. ...

Read more
Isnin dah.....

Isnin dah.....

Salam n morning.... Selamat hari isnin!!!! sedar tak sedar... dah hari isnin dah.... keja..... busy.... mcm biasa happy w...

Read more

PETRONAS Raya 2013 Trailer: Jahit

Suka sgt iklan2 petronas :-) kan???

Read more
Jumaat dah

Jumaat dah

salam and morning kengkawan semua salam jumaat.... kejab jer rasa dah jumaat. best.. sbb esok dah weekend.. weekend nie..dah ...

Read more
Duit raya..

Duit raya..

1st .. syukur alhamdulillah. .. and tq kpd kerajan.... sbb kasi duit raya kat kita.. RM 500 kpd semua kakitangan awam RM 250 kpd ...

Read more
Pendidikan Seni...Ian

Pendidikan Seni...Ian

dah lama rasanya tak cita pasal Ian & Iris almaklum la..Mummy dia slow skt blog puasa nie so..semalam..dok siapkan bahan2 yg Ian ...

Read more
Today...

Today...

salamand morning kengkawan semua selamat hari khamis... hari nie...boss Mummy Ayu cuti 1 hari :-) so.leh la amik kesempatan. na...

Read more
Lawak org nogori di petang rabu....

Lawak org nogori di petang rabu....

saja nak share cita nie.. Mummy Ayu dpt kat group whatsapp.. gelak sakit perut Mummy Ayu baca.. so...nak share la kat sini... cita ...

Read more

Menu sahur pagi tadi.... Nasi lemak Sambal tumis Ikan bilis Ayam guyeng Telur dadar Timun.. Yum yum.... Bestnya sahur u...

Read more
Puteri Ayu

Puteri Ayu

ha..jgn ada yg kata. Mummy Ayu nie....berputeri la plak entry hati ... bukan yer.. nie saja jer nak share resepi. kuih Mummy Ayu ...

Read more
Selamat pagi!!

Selamat pagi!!

salam and morning kengawan semua!!! selamat hari rabu!! hari nie dah hari ke 15 kita semua berpuasa alhamdulillah.. emm..macam ...

Read more
No entry on friday

No entry on friday

salam and morning kengkawan semua.. selamat hari isnin.. hari nie dah hari ke 13 kita semua berpuasa.. alhamdulillah...so far..penuh ...

Read more
Bermula la operasi ku...

Bermula la operasi ku...

pagi tadi.. dah sampai dah.. 1kotak..besar plak tu... emm..apa isi kat dalam..? v v v v v v v v v kat atas jer ...

Read more
Kopi Ladyku

Kopi Ladyku

okay..nak buat review novel sbb takde idea lain plus nie pun dah lama terperam dlm draf.. nie novel yg Mummy Ayu pinjam dr adik kat...

Read more
Hari ini....

Hari ini....

salam and morning kengkawan semua.. selamat hari khamis serius bulan puasa kali nie mood mcm kureng jer nak update blog :-( tak...

Read more
Main game.....

Main game.....

games...sapa tak main kan? kita yg dah besar2 nie pun main... tambah2 sekarang.....semuanya dihujung jari download jer kat hp...dah...

Read more
Alahai...

Alahai...

Salam....n morning kengkawan semua. .. selamat hari rabu! !!!! pagi ni mcm takde mood jer.... :-( tak tau napa.... nak update b...

Read more
Cara?

Cara?

semalam peyang punya buka puasa ni.... Ibu Mummy Ayu memang rajin buat kuih utk buka puasa and semalam....kuah cara ....cedap ...

Read more