Restoran Dim Sum ....halal & sedap & affordable

Restoran Dim Sum ....halal & sedap & affordable

okay...nak review details pasal lunch kami tadi... kan Mummy Ayu dok mengidam makan dim sum dr last week dah mention kat Net and....o...

Read more
Makan dim sum lunch tadi.......sgt berjaya!!

Makan dim sum lunch tadi.......sgt berjaya!!

emm..yum yum.. alhamdulillah.. lunch tadi.. gie makan dim sum yg Mummy Ayu idam idamkan tu... sgt success......sgt cedap....sgt ser...

Read more
13 Jam A380

13 Jam A380

okay.... jom review novel.. lepas raya nie...here are my 1st novel yg dah abis Mummy Ayu baca (ada 2 buah lagi lum baca) novel ni...

Read more
Mengidam 'dim sum'

Mengidam 'dim sum'

salam and morning kengkawan semua.. salam jumaat.. lambat skt update kat sini hari nie busy apa2 tah pagi2 jumaat nie... apa pun....

Read more
Cover yg sangat meletops!!! Novel limited edition Acik Lana.

Cover yg sangat meletops!!! Novel limited edition Acik Lana.

masih ingat kah lagi pada novel nie... novel limited edition by Acik Lana .. Perempuan Yang Paling Aku Cintai novel nie.. takde jua...

Read more
Sehingga kita berjumpa lagi....

Sehingga kita berjumpa lagi....

semalam..last day sorang geng opis Mummy Ayu pangkat adik la. but kami keja dah lama gak..lebih 5 tahun rasanya..sama2.. dari opis la...

Read more
Good morning!!

Good morning!!

salam and morning kengkawan semua!! selamat hari khamis.. :-) tengah layan kopi +  mee guyeng jab.. kengkawan sarapan apa yer??...

Read more
Model Poney

Model Poney

malam semalam la nie.... siap2 nak gie raya bukan raya jauh pun, raya rumah jiran Tok Umi & Tok Abah jer but..baju raya kan tak a...

Read more
Dah merdeka dah!!

Dah merdeka dah!!

kan opis Mummy Ayu mengadap dataran merdeka so..apa 2 jadi kat dataran, Mummy Ayu mesti tau & dapat tengok punya la.. so.. kan ha...

Read more
Selamat menjoinkan diri!!!!!

Selamat menjoinkan diri!!!!!

salam and morning kengkawan semua.. selamat hari rabu!! hari nie..mood ceria.. dah tengah2 minggu kan keja 2 hari lagi..dah hujun...

Read more
Goldy & Ninjago.......

Goldy & Ninjago.......

busy la plak pagi nie... biasa la kan.. tak leh nak jangka, bila busy, bila tak busy okay...sambung citer weekend.. last saturday...

Read more
Sapa punya lagi besar????

Sapa punya lagi besar????

salam and morning kengkawan salam selasa!!! pagi ...as usual.. dtg keja.. mengantuk sikit2.. emm..rasa malas2.. jab lagi teng...

Read more
Shopping frame di petang raya

Shopping frame di petang raya

hari tu..masa otw balik Nilai..petang raya.. dok la layan insta..sekali.. aik...ada promo best petang raya.. so..laju jer order 1 set...

Read more