Ikan berenang2..

Ikan berenang2..

kelmarin dapat ikan comel nie.. dr one of officer Mummy Ayu yg baru balik dr outstation di filipina key chain ikan yg tomei dia ada...

Read more
Ngantuknya...

Ngantuknya...

assalamualaikum.. good morning kengkawan semua!! selamat hari khamis............... pagi nie Mummy Ayu sleepy sesangat malam se...

Read more
Greeting cards

Greeting cards

as usual.. rutin Mummy Ayu selama 2 tahun nie setiap kali perayaan datang tak kira la..hari raya ker, raya cina ker, hari natal ker a...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum and good morning semua!! selamat hari rabu!!! pagi nie..boss gie meeting kat putrajaya so.. nak cepat2 buat filin...

Read more
K-Drama ~ The Strange Housekeeper

K-Drama ~ The Strange Housekeeper

entry yg sama ngan entry my BFF ... he he he.. pasal cita korea baru nie...The Strange Housekeeper cuma yg bezanya.. Net dah tgk ...

Read more
Ian...kemalangan kecil di sekolah

Ian...kemalangan kecil di sekolah

okay...nak cita pasal Ian plak yg kes Mummy Ayu balik cepat semalam petang tu... lepas dpt call dr Ibu.. kelam kabut settlekan kerj...

Read more
Salam selasa!!!

Salam selasa!!!

assalamualaikum..and good morning!! salam selasa :-) kat opis dah bos tak jadi outstation so..kelam kabut sikit pagi nie pa...

Read more
Ne no ne no.....

Ne no ne no.....

Mummy Ayu nak balik nie terkejar2 siapkan keja sikit and..update jab kat sini and....now dah balik dah... Ibu call tadi..cakap Ia...

Read more
Petang Sabtu ..... rugby la plak

Petang Sabtu ..... rugby la plak

hari sabtu tu..memang padat aktiviti.. dr tengahari..sampai ke petang petang tu plak....Mummy Ayu follow Ibu ke padang MPS ada rugb...

Read more
Iris berinai lagi

Iris berinai lagi

lepas balik  dr tak jadi join pertandingan mewarna tu.. kami menyinggah ke terminal 1 kejab bukan apa pun,  jumaat lepas Mummy Ayu ba...

Read more
Lain plan, lain yg jadi

Lain plan, lain yg jadi

nie aktiviti kami sabtu lepas.. Ian dah daftar kat sekolah dia nak join pertandiangan mewarna kat pasaraya Rapid Seremban 2.. so....s...

Read more
Ke Daiso Mid Valley last friday

Ke Daiso Mid Valley last friday

jumaat lepas.. after lunch ngan Net tu.. jenjalan ke Daiso jab.. emm....dah 2, 3 kali dah ke sini memang best sbb barang2 kat ...

Read more