Chinese new year +++

Chinese new year +++

yeah.. esok kan cuti.. :-) sempena tahun baru cina so...Happy Chinese New Year kepada yang menyambut nya,.. bagi kita2 nie....

Read more
Cuti

Cuti

start dr hari nie... sampai la ke pertengahan bulan februari nanti bukan Mummy Ayu yg cuti.. tapi Boss Mummy Ayu emmm...lama kan?...

Read more
Amazing friends.......

Amazing friends.......

assalamualaikum and morning kengkawans emua!! selamat hari khamis!!! just nak wish good morning dulu. and..will sambung kejab lag...

Read more
Belum lagi untuk tahun nie

Belum lagi untuk tahun nie

utk tahun 2014 nie.. so far belum dapat lagi pun :-( apa yg belum dpt? v v v v v v v belum dapat new BE lagi dr Mr....

Read more
W.E.D.N.E.S.D.A.Y

W.E.D.N.E.S.D.A.Y

assalamualaikum..and morning semua selamat hari rabu!!! :-)

Read more
Friday in advance!

Friday in advance!

hari nie...bukan hari jumaat pun tapi.. sbb jumaat nie kan cuti..Chinese New Year and.. kebetulan...sama2 free hari ni so..lunchd...

Read more
He is a big boy!!!!

He is a big boy!!!!

sekejab jer rasa masa v v v pic lama2.... my encem hero nie....yg atas...masa Ian belum setahun .....  sampai pic yg baju biru...

Read more
Salam selasa!!!

Salam selasa!!!

assalamualaikum.. and selamat pagi kengkawan semua!!! salam selasa.. kita minum dulu...... sebelum mula kerja :-)

Read more
Satu resepi......3 jenis kuih

Satu resepi......3 jenis kuih

hah..nie dia.. hidangan minum petang sabtu baru nie.. sekali 3 jenis kuih Mummy Ayu buat tapi......semua ni..just guna 1 resepi ...

Read more
Main masak-masak jer la..

Main masak-masak jer la..

weekend baru2 nie..Mummy Ayu tak ke mana pun just lepak kat umah.. tak rumah Mummy Ayu, rumah Ibu tu jer la destinasi kami Daddy......

Read more
Anugerah Juala Lagu 28

Anugerah Juala Lagu 28

malam semalam..of coz la depan tv..layan AJL 28 tak pernah miss tiap tahun pun pengacara pun best.. AG & Scha...selamba &...

Read more
Good morning!!!!!

Good morning!!!!!

assalamualaikum and morning kengkawan semua!!!! selamat hari isnin!!!! new week...and..dah hujung bulan januari pun.. kejab jer kan??...

Read more
Sambutan  di peringkat office

Sambutan di peringkat office

spt yg Mummy Ayu update kat sini .. pagi tadi pagi nie.Mummy Ayu join sambutan Maulidur Rasul kat opis Mummy Ayu tahun lepas..Mummy Ayu...

Read more
Pagi ni...bukan di office

Pagi ni...bukan di office

assalamualaikum and morning semua.. salam jumaat... pagi ni Mummy Ayu bukan di office mcm biasa... pagi ni Mummy Ayu ada perarakan ...

Read more
Bantuan Khas Persekolahan 1 Malaysia

Bantuan Khas Persekolahan 1 Malaysia

semalam.....suppose Mummy Ayu  or Daddy Ian...kena gi sekolah terima bantuan persekolahan 1 Malaysia tu but...takkan la Mummy Ayu n...

Read more
BBQ with family...

BBQ with family...

sikit lagi cita n pic....sabtu lepas my sis n my bro dr kl balik.. n diaorg plan buat bbq.... bukan plan lagi..memang nak buat pun ...

Read more