assalamualaikum.... selamat pagi & salam jumaat.... # selamat bersarapan!!! :-)

Read more
Macam2 hal....

Macam2 hal....

start dr isnin nie... mcm2 hal jadi..kat office mostly nya bukan Mummy Ayu kena marah or kena tengking2 but.... ada la.. tak le...

Read more
Rehearsal merdeka day...tahun nie

Rehearsal merdeka day...tahun nie

sama mcm tahun2 yg lepas... seminggu sebelum hari merdeka bising & meriah la kat dataran tu... ngan pelbagai warna..pelbagai muzi...

Read more
Exam PKBS

Exam PKBS

semalam ngan hari ni.. my hero..Ian ada exam PKBS... 2 hari jer... Mummy Ayu pun kurang faham..apa tu PKBS yg Mummy Ayu tau...exa...

Read more
Selamat pagi!!

Selamat pagi!!

assalamualaikum and morning semua selamat hari rabu!!!! # intro sikit jer dulu jab lagi sambung yer..

Read more
Saat Hilang Cintamu ~ Acik Lana

Saat Hilang Cintamu ~ Acik Lana

okay..kan dah janji nak nak update pasal novel terbaru Mummy Ayu.. dah sampai dah.. suka..suka.. and...dah abis baca dah pun.. ...

Read more
Weekend kami..minggu lepas

Weekend kami..minggu lepas

weekend kali nie..kami tak ke mana2 pun.... just malam hari sabtu tu Wanie aak lepak kat Palm Mall.. sbb ada kengkawan sekolah dia bu...

Read more
Good morning!!!!

Good morning!!!!

assalamualaikum.... good morning pretty people!!! hope we all have a great & wonderful day...today!!! .....nak sarapan jab......

Read more
Lunchdate...with bff..jumaat lepas

Lunchdate...with bff..jumaat lepas

still cita hari jumaat lepas... as usual..tengahari..kalu takde apa2 hal.. memang ngedate ngan BFF la Mummy Ayu destinasi mingu nie.....

Read more
MH17....welcome home!!!

MH17....welcome home!!!

jumaat lepas .... hari yg sgt beremosi bagi kita semua....rakyat Malaysia di mana kita semua menyambut kepulangan jenazah mangsa korban...

Read more
Assalamualaikum.....

Assalamualaikum.....

assalamualaikum and morning semua.... selamat hari isnin!!! pagi ni...panas skt kat opis... nak layan coffee dulu.. jab lagi ...

Read more
Lunch with bff ... Rabu lepas

Lunch with bff ... Rabu lepas

hari rabu tu...boss takde.. Net pun kebetulan free... so..kami pun kuar lunch... emmm..tak sempat friday..kami dah lunchdate... men...

Read more
MH17 dalam kenangan

MH17 dalam kenangan

assalamualaikum and morning semua salam jumaat.. hari ni diumumkan sebagai ...... ini bersempena dengan ketibaan jenazah mangsa2 ...

Read more
Mummy Ayu meet Zhena

Mummy Ayu meet Zhena

entry saja suka suka namanya nie... selasa lepas kan jumpa Zhena kat event dugrostar tu.. and..saja godek2... entry lama2.... jum...

Read more