Everyone....

Everyone....

assalamualaikum and morning salam jumaat!! :-)

Read more
lama tak jumpa....

lama tak jumpa....

teka.....apa nie? v v v v v siap pakai selimut lagi.. nie mesin taip lama tak jumpa & lama tak guna nasib baik....

Read more
How are you today???

How are you today???

assalamualaikum and morning ops....bukan morning.. dah nak petang dah lunch time.. :-) lambat update hari ni.. he he he..

Read more
Metro pula....

Metro pula....

last week... kuar kat Utusan Malaysia & Sinar (tak sempat nak grap Sinar) hari nie...Metro pula pagi2 dpt whatsapp dari kawan ...

Read more
Have a nice day!!

Have a nice day!!

assalamualaikum and morning semua selamat hari rabu!! :-) ha..pagi ni awal berupdate bukan entry autopublish tau betul2 update....

Read more
2 orang ~ 2 menu yg berbeza

2 orang ~ 2 menu yg berbeza

lama tak update pasal bento kan? meh cita sikit..alkisah bento pagi nie nie bento pagi tadi dua menu yg lain2... Iris...nak mak...

Read more
Not yet..

Not yet..

assalamualaikum and good afternoon semua lambat lagi hari nie :-( belum biasa kan diri & cara kerja .. di opis baru lagi ...

Read more
Lunch..jumaat lepas..

Lunch..jumaat lepas..

as usual... cita jumaat lepas.. mula2 plan nak makan kat Sushi Tei... sekali ...ramainya orang tu yg kami tukar ke sini.. lam...

Read more
Good afternoon!!

Good afternoon!!

assalamualaikum and good afternoon kengkawan selalunya good morning hari nie lambat la..tu yg jadi good afternoon :-) * pagi ...

Read more
Us in UM

Us in UM

 semalam ptg....baru perasan Nana share kat FB... balik...sampai seremban terus cari... Utusan Malaysia... nasib baik...ada.. tu pu...

Read more
Opis baru

Opis baru

okay... jom cita sikit pasal opis baru Mummy Ayu nie meja Mummy Ayu :-)   nie view dr jauh... yg sebelah sini meja Mummy Ayu ...

Read more
Sarapan dulu...

Sarapan dulu...

assalamualaikum and morning semua salam jumaat   pagi nie...extra rajin sikit layan buat sandwich kat opis.. jemput makan semua...

Read more
DIY candy flower

DIY candy flower

okay..saja nak share ngan kengkawan.. cara2 nak buat candy flower ni.. Mummy Ayu buat as goodies..masa raya lepas.. and..masa wed...

Read more
Wedding cousin ~ pengantin

Wedding cousin ~ pengantin

okay..semalam..tak sempat publish cita pengantinnya.. jom tgk kek dulu nie my sister in law yg buat & sponsor... (wife Ewan...

Read more
Last day... di office lama

Last day... di office lama

semalam....secara officialnya... last day Mummy Ayu di office lama :-( walaupun hanya 1 1/2 jer kat sana,,, tapi seronok.. bany...

Read more
Life is like a mirror?

Life is like a mirror?

assalamualaikum and morning semua selamat hari khamis!! :-)

Read more
Wedding cousin ~ part 2.

Wedding cousin ~ part 2.

okay.. semua dah setting cun dah ready to rock and roll... sebelum mula....posing2 dulu Ian & Iris dah bertukar.. hence...

Read more