Kuih raya .... hasil tangan Mummy Ayu

Kuih raya .... hasil tangan Mummy Ayu

tak leh nak celoteh panjang2.. sbb busy.. kad raya ..kad raya.. just nak share pic kuih raya..yg Mummy Ayu dah buat :-) last we...

Read more
Kad raya boss

Kad raya boss

as usual.. tiap2 tahun..hari raya la Mummy Ayu paling busy buat kad raya utk boss dari minggu lepas  (sebelum Mummy Ayu cuti lagi) ...

Read more
Sahur pagi tadi...

Sahur pagi tadi...

menu sahur pagi tadi.... roti cana segera + kari ayam dah hujung2 puasa ni tak tau nak makan apa.. baik sahur, baik buka puasa.. ...

Read more
Tuesday!!

Tuesday!!

assalamualaikum  salam ramadhan selamat pagi... busy..busy...busy..

Read more
Have a beautiful day!!

Have a beautiful day!!

assalamualaikum and morning semua salam ramadhan selamat hari Isnin!!!! have a nice day!!! # malas jer rasa nak keja bila dah c...

Read more
Sorang satu...for Ian & for Iris

Sorang satu...for Ian & for Iris

alhamdulillah. .. semalam dah belikan handphone.... for Ian & Iris sorang satu tapi....bukan la handphone mahal handphone b...

Read more
Cuti nak buat kuih raya

Cuti nak buat kuih raya

assalamualaikum morning semua... salam ramadhan... selamat hari khamis... busy keja ker? soalan....cepu mas sungguh sbb...Mum...

Read more
K-Drama ~ Beautiful Gong Shim

K-Drama ~ Beautiful Gong Shim

lama tak update citer korea and..agak lambat gak Mummy Ayu update citer ni.. sbb dah masuk ep 12 dah kat korea & kat astro dah masu...

Read more
Kuih siput...

Kuih siput...

tahun nie ada mood plus extra rajin sikit saja suka suka ngan Ibu .. layan buat kuih siput and buat business sikit2.. :-) start ...

Read more
Ramadhan ke 16

Ramadhan ke 16

assalamualaikum.. morning  salam selasa salam ramadhan hari ni dah hari ke 16 kita semua berpuasa alhamdulillah... :-)

Read more
DIY (step by step) ~ Sampul duit raya

DIY (step by step) ~ Sampul duit raya

hari tu kan....Mummy Ayu ada janji  nak share DIY untuk buat sampul duit raya tu so... jom kita tgk..mcm mana nak buat... ada 2 ...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum and morning semua salam jumaat salam ramadhan.. aminnnnn...

Read more
Be you!!

Be you!!

Read more
Have a lovely day!!

Have a lovely day!!

assalamualaikum.. salam ramadhan.. selamat hari khamis.... :-) tarikh hari ni cun kan...?

Read more
Hero potong rambut

Hero potong rambut

ahad lepas.. as usual..nak start sekolah, baru nak bawa Ian gie potong rambut... sebelum... selepas.. bukan main lagi h...

Read more
Sampul duit raya DIY ~ dah siap dah!!

Sampul duit raya DIY ~ dah siap dah!!

tahun nie...awal plak Mummy Ayu buat sampul duit raya weekend lepas....nampak kertas pembalut hadiah yg comei ni... beli la.. and dar...

Read more
Morning semua!!!

Morning semua!!!

assalamualaikum morning semua selamat hari rabu salam ramadhan yg ke 10.... :-)

Read more
Keep going girl!!

Keep going girl!!

assalamualaikum... morning semua.. salam selasa salam ramadhan :-)

Read more
Sambal goreng jawa

Sambal goreng jawa

petang semalam...tgh lepak2 sebelum mula masak tu layan FB.....nampak menu sambal goreng jawa emmm....tu yg dpt idea tu kuar jab........

Read more
Carta Puasa Ian & Iris

Carta Puasa Ian & Iris

alhamdulillah... setakat semalam.. Ian & Iris masing2 cukup puasanya.. dah 7 hari dah anak2 Mummy nie berpuasa congrats sayan...

Read more