#AnakAnakMalaysia

#AnakAnakMalaysia

dapat band nie..dr surat khabar The Star kalau satu ..sure berebut nanti nasib baik...dapat dua (minta kat opis sebelah) he he he.....

Read more
Laman Web Cari Bilik/ Rumah Sewa ~ Hidup.my

Laman Web Cari Bilik/ Rumah Sewa ~ Hidup.my

okay.....nak review lagi satu website nie.. website ni sangat berguna & sangat membantu  "Hidup" laman web ini ditubu...

Read more
Gramp's Lavender Odorizer

Gramp's Lavender Odorizer

baru try produk nie.. comei jer botol dia.. senang nak bawak ke mana2.. "Gramp's Lavender Odorizer" bukan pewangi...

Read more
Have a great day!!!!

Have a great day!!!!

assalamualaikum and morning semua selamat hari rabu!! :-)

Read more
Kursus - Part 3

Kursus - Part 3

jumaat lepas....petang selesai sudah..kursus Mummy Ayu.. majlis penutup & penyampaian sijil urusetia..Mr August penyamp...

Read more
Kursus - Part 2

Kursus - Part 2

hari Rabu petang..hari ketiga kursus tu kami ada slot kelas lat luar field trip gitu.... sempat lagi ... bergambar sebelum naik bas...

Read more
Kursus - Part 1

Kursus - Part 1

assalamualaikum and morning semua salam selasa.. ok.. hari ni dah kurang busy sikit kerja semua dah settle cuma keja2..ongoing ...

Read more
Kembali ke office....

Kembali ke office....

assalamualaikum and morning semua selamat hari Isnin!! pagi nie... Mummy Ayu kembali ke office mcm biasa lepas one week..tinggalk...

Read more