Sabtu lepas...Cat Town Malaysia, Seremban 2

Sabtu lepas...Cat Town Malaysia, Seremban 2

sambung entry semalam.. Ahad gie tengok wayang , Sabtu tu.....gie Cat Town hari tu... dah gie sekali nie..gie lagi Iris pun sam...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum and morning semua selamat hari rabu!!! :-)

Read more
Hujung minggu.........

Hujung minggu.........

kebetulan..Daddy offday hari Ahad lepas so....pikir2 nak ke mana last2..kami gie tengok wayang but.. tu pun asing2 sbbnya..Ian ...

Read more
Hello Tuesday!!!

Hello Tuesday!!!

assalamualaikum and morning semua salam selasa :-)

Read more
K-Drama ~ Jelousy Incarnate

K-Drama ~ Jelousy Incarnate

dah lama dah..enty ni dok dalam draf jer.. bila nak buat..ada jer keja time tu nie..free sikit, terus buat ni.. apa lagi Mummy Ayu..dra...

Read more
Jam .. for Ian & Iris

Jam .. for Ian & Iris

tak tau la jam yg ke berapa nie.. untuk Ian & Iris selalu ... beli kat kedai jer 1st time ni..beli jam secara online yg bua...

Read more
Killer Gourmet Burgers ~ memang besttt!!!

Killer Gourmet Burgers ~ memang besttt!!!

jumaat lepas .. as usual keluar lunch ngan Net emm..dok pikir2 nak makan kat mana Net ajak makan burger..kat sini.. "Killer Gour...

Read more
Let's go!!!

Let's go!!!

assalamualaikum and morning semua selamat hari isnin!!! :-)

Read more