Esok start cuti!!!

Esok start cuti!!!

yeah.. esok dah mula bercuti emm...bukan cuti raya haji but..terkena tempias jugak la esok..pagi sampai malam dah ada plan Ju...

Read more
Have a great day!!!

Have a great day!!!

assalamualaikum and morning semua.. selamat hari rabu!!! :-)

Read more
Bean Bag from Lazada

Bean Bag from Lazada

hari tu Mummy Ayu ada update kat Insta & FB Mummy Ayu beli bean bag kat LAZADA emm..nak review sikit la pasal bean bag ni.. actuall...

Read more
Hari ni..menu thai pula....

Hari ni..menu thai pula....

ha..nie baru pic lunch hari ni semalam jepun, hari ni thai pulak he he... hari ni tak kuar ngan Net sbb Net ada hal tapi..Mum...

Read more
Layan sushi ....

Layan sushi ....

nie bukan pic lunch hari ni tapi...lunch semalam :-) lama tak layan sushi so..semalam kami ke Nu Sentral.. layan Sushi Tei ...

Read more
Tuesday!!

Tuesday!!

assalamualaikum.. salam selasa he he.. dah petang baru nak update :-)

Read more
Its going to be a great week!!!

Its going to be a great week!!!

assalamualaikum and morning semua... selamat hari isnin!!! :-)

Read more
Personal Shopper

Personal Shopper

sampai dah.. :-) apa tu? baju untuk Mummy Ayu la sekarang nie.....mcm2 cara nak shopping ~ shopping online la - website/FB/intsa...

Read more
Hello!!!

Hello!!!

assalamualaikum and morning semua salam jumaat!!! dah masuk bulan sept dah emmm..as usual..kejab jer masa berlalu kan?

Read more
Ke Cat Town......semalam

Ke Cat Town......semalam

petang semalam... balik dr beli barang kat Mydin Seremban 2.. Ian sibuk ajak gie Cat Town dah banyak kali dah dia ajak kebetulan se...

Read more
Thursday!!!

Thursday!!!

assalamualaikum and morning semua selamat hari khamis!! :-) .....................

Read more