7 First Kisses - Korean Webdrama

7 First Kisses - Korean Webdrama

nasib baik sempat jugak la layan korea  dalam busy2 ni cuma....tak dapat layan kat opis layan kat rumah malam2.. and..banyak gak na...

Read more
Miss them all...

Miss them all...

assalamualaikum and morning semua kat sini baru kul11.34 am kat sana dah tengahari kan/ rindu lah.. bukan tak seronok kat sini ...

Read more
Suprise...last day

Suprise...last day

last day Mummy Ayu kat opis... is on my birthday alahai... cedih la of coz sbb my last day kat opis tu and...my day kat Malaysia.. ...

Read more
Farewell lunch...

Farewell lunch...

sebelum datang sini Mummy Ayu tak cuti langsung pun sbb busy keja (bila tak busy nya..ntahlah) plus akak kat opis tu...cuti ... wed...

Read more
How are you today???

How are you today???

assalamualaikum and morning semua opss..dah tengahari kat sana kat sini..kan lambat 1 jam apa kabar semua hari ni? harap2 semua...

Read more
Birthday Iris... 8 tahun dah.

Birthday Iris... 8 tahun dah.

tahun nie semua terkejar... sbb banyak dah berubah so...dalam kesibukan & kelam kabut last month... sempat jugak la sambut birthday p...

Read more